Stor test af klitoris vibratorer

Sexlegetøjsekspert Joanb har testet smukke, lækre og effektive klitoris vibratorer, hvor det visuelle og mentale aspekt ved vibratoren går hånd i hånd med funktionalitet og effektivitet

1 af 1
 

Har sexlegetøjet et elegant og lækkert udtryk, så kommer du også nemmere i mål med orgasmen.

- I princippet burde en test udelukkende handle om, hvor godt sexlegetøjet evner at vibratorstimulere en. Men sådan fungerer det altså bare ikke helt i praksis – i hvert fald ikke for langt de fleste af os. Her spiller det visuelle og mentale nemlig også ind. Er vibratoren smukt designet, så giver det lige det der ekstra, når den først kommer i spil, fortæller Skandinaviens førende sexlegetøjsekspert, der har testet ekstra smukke og lækre klitoris vibratorer.

- Da jeg i slutningen af 1990'erne begyndte at arbejde med sexlegetøj, fandtes der rigtig mange virkelig grimme og visuelt utiltalende produkter på markedet. Men sådan var det jo bare den gang. Men siden da er meget positivt på den front heldigvis sket. I dag stiller vi forbrugere meget højere krav til såvel funktionalitet, brugervenlighed og et lækkert design – lige som konkurrencen producenterne imellem er blevet hårdere end nogensinde, forklarer Joanb, hvis 2019 test af seks ekstra smukke og orgasme-venlige klitoris vibratorer, du kan læse her.

Smuk, effektiv og partner-venlig
- Som tester bør man naturligvis aldrig være forudindtaget. Og så alligevel er det indimellem lidt svært. For står jeg med et stykke sexlegetøj i hånden, der – oplevet med mine øjne – bare er skrigende grimt og utiltalende, så daler lysten bare helt automatisk. Er dildoen, vibratoren eller et helt tredje stykke sexlegetøj derimod et visuelt vidunder, super smukt og gennemført, så er jeg fra første sekund helt automatisk meget mere på. Og det er jeg altså langt fra alene om.

- Sådan er det helt klart også med testens vinderprodukt, klitoris vibratoren Callie by Jopen, der i min verden simpelthen scorer topkarakterer på alle parametre – og så er der altså ikke specielt langt til at opnå forløsning med produktet, smiler Joanb, som på sin blog blandt andet fortæller følgende om den 12 centimeter lange, hvide og krystal-sten-prydede vinder-vibrator:

”Callie by Jopen kommer i en super fin og æstetisk flot gaveæske, med kig til vibratoren. Super nem at bruge, er kun med en knap, der er en diamant/krystal lignende sten. Brugsvejledningen står på æsken. Vibrationerne er rigtig gode og alsidige, er hverken for summende eller for slående. Vibratoren har en god størrelse og form, er smuk og veludført.”

Partner- og Valentines-venlig
-Et godt udseende kan man som bekendt komme rigtig langt med, men er heldigvis heller ikke alt. Et par af testens produkter er rigtig gode beviser på. For lige gyldig hvor smuk og lækkert sexlegetøjet er, så skal det naturligvis også være effektivt og brugervenligt.

- Et helt fjerde kriterie, jeg også har haft inde over testen – og hvor min mand bogstavelig talt har givet min en hjælpende hånd med - er i forhold til partnervenlighed, jeg har valgt at kalde det. Altså i hvor høj grad ens partner har nemt ved at ramme plet med produktet, og om vibratorens vibrationer fx forplanter sig alt for meget ud i fingrene mv. For selv om klitoris vibratoren primært er fremstillet til sololeg, så kan den naturligvis også benyttes af ham på hende, smiler Joanb – og slutter så:    

- Hvis mand som mand læser med her – og man her til Valentines dag (14. februar) ønsker at forkæle hende derhjemme lidt ekstra, der nok også skal komme en selv til gode, så er et lækkert stykke sexlegetøj altså ikke det mest ringe, man kan finde på at overraske hende med. Og da slet ikke, hvis produktet både er smukt og kan præstere, slutter den danske sexlegetøjsekspert fra joanb.dk.