Stor, større, størst – hver gang

Med en penispumpe er der gevinst hver gang i form af både tykkere og mere spændstig penis

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Over artiklen kan du se, hvordan en penispumpe virker --

Penispumpen er ikke en ny opfindelse – og det er heller ikke specielt nyt, at brugen af dette stykke sexlegetøj fungerer efter hensigten. Det kan i titusindvis af mænd skrive under på.

Men et problem, som dette produkt til mænd dog i alle år har kæmpet med, er, at penispumpen har fået tildelt stemplet hjælpemiddel. For sexlegetøjet ER nemlig et hjælpemiddel, men så langt fra udelukkende.

At benytte penispumpe i forbindelse med seksuel aktivitet, er for en del mænd et must. Ellers kan de slet ikke opnå rejsning. Så et stort hurra for, at en sådan ”tingest” findes, og at den også fungerer efter hensigten. Men ikke kun mænd, der har problemer med potensen, kan have stor glæde af dette sexlegetøj – der lige netop også ER et stykke sexlegetøj.

Overlad det fx til hende derhjemme at pumpe dig stor – og oplevelsen vil være en fornøjelse for jer begge. En lidt anderledes form for forspil, hvor du, som mand, da godt kan forsøge at kæmpe imod, men hvor de fysiske love til hver en tid vil vinde over din kamp for ikke at vokse og vokse.

Lige gyldig hver meget, du eventuelt stritter imod, så bliver penis for hvert et lille pump kun større og større. En, helt seriøst, ret så magisk oplevelse. Ikke mindst oplevet nede mellem egne ben. 

Pumper selvtillid ind i sexlivet
”Når du bruger en penis pumpe, så øger du ikke kun din selvtillid og størrelsen på din penis. Du forøger også nydelsen for både dig og din partner. En penis pumpe forstærker din nydelse på flere niveauer: Først og fremmest så giver den en dejlig stimulation, når du bruger den. Dernæst så øger den følsomheden og sensitiviteten af din penis,' skriver danske Sinful.dk om den ”magiske” pumpe til mænd, der fås i flere forskellige udgaver.

Webshoppen, der er Skandinaviens førende indenfor salg af alle typer af sexlegetøj til mænd, kvinder og par, fører en bred vifte af penispumper – og er du og kæresten fx hooked på at sexlege under bruseren og i badekaret, så ville en såkaldt Bathmate https://www.sinful.dk/bathmate-hercules-penispumpe, der inden brug fyldes med vand, uden tvivl lige være sagen.

Hvilken type af penispumpe, du/I dog end vælger, så er der garanti for helt nye og anderledes oplevelser i forbindelse med såvel onani som sex. Lige som du og kæresten her har rig mulighed for at pumpe helt ny spænding i sexlivet.