Stjernetegn afslører liderbukke i sengen

Er du en af dem, der er umættelig i sengen – eller er kollegaerne, vennerne eller partneren? Find ud af det her

1 af 1
 

Måske tror du ligesom mig heller ikke rigtigt på det der med stjernetegn. Det er kun noget, kvinder går op i. Men nu er der altså alligevel grund til at sætte sin lid til stjernerne. For faktisk siger dit stjernetegn ifølge flere førende astrologer og underholdningsmediet YourTango en masse om, hvor god og umættelig du er i sengen – og når ens stjernetegn nu er på listen, blev det der astrologi pludselig meget mere troværdigt.

Så lad os lige løbe listen over de 4 mest liderlige stjernetegn igennem en gang og se, om du også skulle være med – eller om en af dine venner eller kollegaer er.

Vandmanden
Vandmanden eller Vandbæreren er dit stjernetegn, hvis du er født mellem d. 20. januar og 18. februar. Ifølge astrologerne er vandmænd nogle rigtig frisindede og meget liderlige mennesker, der altid er med på den værste. De går gerne foran, når der skal prøves noget ny i sexlivet.

Så er du Vandmand, kan du bryste dig med, at du ikke er snerpet og kan måske ligefrem prale med, at du har prøvet alle de frække ting, som dine venner og kollegaer altid går og ævler om, at de gerne vil prøve. Hvorfor gør de det ikke bare?

Tyren
Ja, det siger da sig selv, at stjernetegnet Tyren er en værre liderbuk. Du er Tyr, hvis du er født mellem 20. april og 20. maj.

Tyren er et vaskeægte vilddyr i sengen og har tit nogle vilde og voldsomme sexfantasier, som han forsøger at få ført ud i livet, så snart lejligheden byder sig. Dem der ender i sengen med en Tyr, får oftest deres livs sexoplevelse.

Vægten
Du er Vægt, hvis du er født mellem 23. september og 22. oktober. Vægten er en rigtig luskebuk(s), der altid virker afslappet, fattet og rolig på overfladen. Men under overfladen og så snart Vægten er kommet ind på lagnerne, vågner det værste i ham og han giver den hele armen og er helt umætteligt.

For ifølge astrologerne er Vægten det stjernetegn, der har den største og mest umættelige sexlyst. Han kan bare aldrig få nok og der skal virkelig knald på, når han knalder.

Stenbukken
Jeg er buk – Stenbuk. Ja, det kan man kalde for en scorereplik, ikk. I hvert fald har jeg brugt den mere end en gang, for forfatteren til denne artikel er nemlig buk – Stenbuk. Det er du også, hvis du er født mellem d. 22. december og 19. januar. Det er stjernetegnet lige før Vandmanden. Så os mænd, der er født i vintermørket, må være ekstra liderlige.

Sexbukken – sludder Stenbukken – er ret nysgerrig af natur, men mange anser dig for en smule arrogant og selektiv, når det kommer til sexpartnere. Vi Stenbukke ved jo godt, at det ikke betyder en skid, når bare de er med på at få noget på den dumme. Så bare kom an.

Stjernetegn og mandlige sexstjerner
Men har det der med stjernetegn og mænds seksuelle formåen noget på sig? Vi har spurgt i pornobranchen, hvor der jo render en del mænd rundt, der giver den ekstra gas på lagnerne.

- Det er egentligt mærkeligt, at jeg aldrig har tænkt over det, udbryder Elvira Friis fra Elvirafriis.dk. Men fremover vil jeg da helt klart spørge ind til nye ansøgeres stjernetegn.

Så åbenbart har sammenhængen mellem stjernetegn og sexlyst aldrig rigtigt strejfet andre end måske netop astrologerne…

Glemte jeg at sige, at alt hvad jeg har skrevet, også gælder kvinderne. Så hvad stjernetegn har hende derhjemme? Kan du leve op til det?