Sort tyskerlegetøj til hårdkogte kælderlege

Tænder du og kæresten på s/m, bondage og mere eksperimenterende og hårdkogte sexlege, bør du tjekke tyske ZADO

1 af 1
 

Langt fra alle tyskere er til s/m, bondage og mere hårdkogte sexlege på den lokale rasteplads iklædt lederhosen. Der findes rent faktisk tyskere, der foretrækker blød, blid og sanselig sex.

Jo, det gør der altså. Men disse handler garanteret ikke produkter fra producenten ZADO.

ZADO er nemlig det super stereotype indbegreb af, hvad en ærke tysk producent af sexlegetøj bør have på hylderne. Vi taler piske, bondage-udstyr og diverse former for gags, kæder, halsbånd, håndjern mv. Langt det meste fremstillet i knaldsort læder.

Når du vil bolles af hende
Et lidt atypisk Zado-produkt er henvendt kvinden, der tænder på at påtage sig manderollen i sengen. Altså være hende, der bogstaveligt talt penetrerer ham eller hende. For bliver du taget af en kvinde med en såkaldt strap-on-dildo, så har hun, alt afhængigt af dit køn, mulighed for at ordne dig enten vaginalt og/eller analt.

Om brugen af strap-on-dildoer i kvinde/kvinde-forhold er mere udbredt i dag end for blot 5-10 år siden, er ikke til at sige. Til gengæld er det ret sikkert, at kun flere og flere mænd, der er i forhold med en kvinde, tænder på at blive penetreret analt af hende – og heldigvis er langt de fleste kvinder i dag da også med på legen. Prøv selv at spørge hende derhjemme.

ZADO, hvis firmanavn i sig selv antyder, hvilken type af sexlegetøj, man nu engang har specialiseret sig i, er en af de producenter, der holder sig helt til egen boldgade.

Det er ikke hos Zado, du finder økologiske cremer, lyserøde dildoer med hjerter eller skånsomme plyshåndjern. 

Hos danske Sinful.dk, der fører en lang række af de hårdslående og fængslende tyskerprodukter, er udvalget af ZADO-produkter mere end velegnet til at blive leget med i den lokale s/m-kælderklub. Men udstyret og legetøjet kan såmænd lige så godt benyttes hjemme i privaten. Eventuelt i egen lege-kælder, hvis man som par eller seksuelt frisindet gruppe tænder på lidt mere hårdkogte sexlege.