Søges: 10 mænd til test af sexlegetøj

Skandinaviens frækkeste webshop, Sinful, søger 10 mænd til at afprøve revolutionerende sexlegetøj

1 af 1
 

-- Med sponserlinks fra sinful.dk --

Er du frisk på at gokke den af i den gode sags tjeneste? Vil du opleve orgasmer på en helt anden måde, end du nogensinde har prøvet før?

Så skal du melde dig som tester af verdens første “guybrator” - en vibrator, der er lavet for mandens nydelse.

Danske Sinful søger lige nu 10 mænd, der vil teste den kraftfulde vibrator Hot Octopuss Pulse III Duo, der er udviklet ud fra en særlig Pulse Plate teknologi.

Pulse Plate teknologien gør det muligt for dig at komme selv i slap tilstand, da den roterende plade i produktet går ind og stimulerer strengen på penis og sikrer dig rejsning.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Du skal simpelthen bare lægge javertussen på plads i maskinen, hvorefter rystelserne gør hele arbejdet for dig.

Som en ekstra godbid er den revolutionerende guybrator udstyret med en motor, der gør det muligt for din dame at nyde godt af pirrende vibrationer på produktets bagside. Det betyder, at det er et produkt, I kan bruge sammen, når I skal hygge jer lidt ekstra.

Motoren, der sætter gang i kvindens vibrationer, styres gennem en medfølgende fjernbetjening, så du kan styre, hvor meget hun skal have lov til at nyde det. Vibrationerne, der er til for at stimulere dig, styres direkte på produktet

For at blive tester skal du:

Være mand.

Have lyst til at dele din oplevelse med Hot Octopuss Pulse III Duo - selvfølgelig helt anonymt.

Have en kvindelig partner.

Teste produktet både alene og sammen med din partner.

Svare på et kort spørgeskema efter du har testet produktet.

Skriv dig op til at være tester af produktet her.

Du får svar den 28. marts 2019, om du er blevet udvalgt som tester.