Sød tortur i soveværelset hitter

Salget af bondage- og andet udstyr til blød BDSM blev fordoblet herhjemme i løbet af de første 14 dage efter premieren på filmen Fifty Shades Darker, den anden film i Fifty Shades of Grey-trilogien. Så der er en god chance for, at du eller kæresten allerede har været ude at investere i noget ekstra frækt til den hjemlige hygge. Så her får du en kort introduktion til, hvordan du giver den som Mr. Grey i de hjemlige sovegemakker

1 af 1

Annonce:

 

 

Hvis du også har set filmen Fifty Shades Darker, har du sikkert allerede en god ide om, hvordan du griber det an, når du skal tryllebinde hende derhjemme på lagnerne med jeres nyindkøbte legetøj. Det handler om dominans og underkastelse og du skal naturligvis være den førende part i den leg.
 

Start med at skabe tryghed

Men samtidig handler det også om, at I begge er trygge ved situationen. Her er det bedste, I kan gøre, at aftale rammerne for legen på forhånd og måske også aftale et stopord, hun kan bruge, hvis hun bliver utryg eller synes, at du bliver for hårdhændet.

Den del af legen skal I nok have snakket om, allerede når I får det nye spændende udstyr hjem. For det tager selvsagt lidt af gnisten ud af legen, hvis I først skal have det på plads, når I er landet på lagnerne.
 

Balancegang mellem dominans og nydelse

Når det så først går i gang, er det vigtigt, at du holder nøje øje med, om hun rent faktisk også nyder det, du gør. Så hold øje med hendes ansigtsudtryk, hør efter hendes åndedræt og hvad hun måske siger eller hvordan hendes stønnen lyder.

Det skal lyde lystfuldt og ophidset, ikke virke som om hun er i pine, bange eller virker utryg. Er du i tvivl, så slap lidt af, forsøg noget andet og se, hvordan hun reagerer på det. Beder hun om mere af det, du gjorde før, var du på ret kurs. Men virker hun mere lettet og begynder at lyde mere lysten, fik du reddet situationen lige på målstregen.
 

Overrask hende

Er du en rigtig Mr. Grey, bør du have en lille overraskelse I baghånden, som hun ikke kender til. Så i al hemmelighed bør du lige bestille et eller anden ekstra med hjem – eller i en separat pakke, du måske får sendt til dit arbejde, så hun ikke opdager den – som du så kan bringe i spil, når hun er godt ophidset.

Her kunne en yderst raffineret overraskelse være den såkaldte Womanizer, som er en særlig klitorisstimulator, der fungerer via vakuum og lufttryk. Den fås endda i en særlig Fifty Shades Darker-udgave, hvor der følger et lækkert bindesæt med, som du kan spænde hende fast til sengen med.

Den fungerer ved at stimulere hendes klit ved at suge og puste på den, så hun kommer i en voldsom orgasme. Den kan også bruges på hendes brystvorter. Du kan selv tænke dig til, hvilken spændende tortur du kan udsætte hende for, hvis du bringer den på banen som din hemmelige overraskelse, når først der er kommet kog i safterne.

Det bliver med garanti et hit, der sikrer, at du kommer til at gentage succesen meget, meget, snart igen.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere