Smør op under sexlivet med gel, olier og cremer

Du bør altid have et mindre arsenal af orgasme-fremmende midler liggende klar – til glæde for det fælles sexliv

1 af 1

Annonce:

 

Sexlegetøj kommer ofte i ”underlige forklædninger”. Mange er i dag indehavere af en eller flere dildoer, vibratorer og masturbatorer – ja, selv penisringen, som gør manden større, har fået tilkæmpet sig en fast plads i legetøjskassen hos mange mænd og par. 

En noget anden type af sexlegetøj kommer i flydende form, men produkterne er mindst lige så effektive som det mere traditionelle sexlegetøj. Vi taler om forskellige former for olier, geler og cremer, der pirrer og stimulerer og øger sensitiviteten og dermed også forøger muligheden for at opnå en eller flere orgasmer.

Et super aktuelt og meget rost produkt i denne kategori er udviklet af Durex – og er en stimulerende gel, du inden sex smører og masserer hendes klitoris med. Og så er I jo ligesom kommet rigtig godt i gang. Som dog er nul og niks i forhold til en lille håndfuld minutter senere, hvor smøregelen for alvor er trængt ind under den tynde hud og sparker røv.

Har hun svært ved at opnå orgasme, så kan et sådant smøremiddel fx en pirrende olie hjælpe gevaldigt på sagerne.

Både med hensyn til at få gang i de fælles sexlege (mange par benytter påsmøringen og massagen af hendes skød som effektivt forspil), samt til at hun efterfølgende kan nå hele vejen i mål.

Hvad der hjælper hende, gavner også dig
Hvad der hjælper og glæder hende, gavner som bekendt også dig – om ikke andet på den lidt længere bane. For når hun via olien, gelen eller cremen kommer i stødet, så vil hun generelt også mere. Meget mere. Og jo mere pirring, stimulation og flere orgasmer, hun får, jo mere åben og villig er hun til kun at give den endnu mere gas sammen med dig. 

Penetrerer du hende efter, hun er blevet smurt, som du jo nok også gør, vil du formentlig selv komme til at opleve en snert af, hvad hun mellem benene føler. Lidt af olien, hvor Zestra er blandt de mest effektive, vil under sex nemlig helt automatisk blive overført til penishovedet, som ligeledes vil blive mere sensitivt end ellers. De fleste mænd oplever heldigvis kun en positiv sidegevinst.

Så smører du hende, smører du i princippet også dig selv og jeres fælles sexliv.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere