Smør hende til ekstra intense orgasmer

Der findes en masse frække og finurlige måder at opnå endnu bedre onani, sex og mere intense orgasmer på. 99 ud af 100 kvinder opnår hurtigst og nemmest klitorisorgasme.
Smører du hende med en lyst- og orgasmestimulerende gel, så kan du roligt forberede dig på sex udover det sædvanlige. 

1 af 1

Annonce:

 

 

Sexlegetøj er ikke kun dildoer og vibratorer til hende og masturbatorer til ham. Et stigende antal par benytter fx en lækker glidecreme og/eller en god massageolie i forbindelse med erotiske forspil, der før eller siden – som jo altid – glider over i reel sex.

Lidt i samme boldgade finder vi produktet Durex Intense - en smøregel til hende, der skiftevis virker varmende, kølende og prikkende, når gelen lige så blidt masseres ind i klitoris.

 

Giv hende en klit-massage, hun sent glemmer

Hvis du ønsker at give hende den helt store omgang, hvor hun udelukkende skal læne sig tilbage og modtage, så er en omgang klitorismassage med orgasme-gelen et rigtig godt bud.

Men inden du går i krig med lystknoppen, så varm hende op med en omgang afslappende helkropsmassage. Hvor du for alt i verden skal holde fingrene fra hendes bryster og skød.

Nøjes til en begyndelse med udelukkende at kredse om hendes erogene zoner.

Det pirrer og tirrer hende kun yderligere.
 

Når du på et tidspunkt kan se og ikke mindst høre og mærke på hende, at hun er varm og moden til, at klitoris nu skal have den helt store tur, så skifter du massageolien ud med Durex Intense. 

 

Vanedannende klitorismassage – for jer begge

Spred så hendes ben og lad et par dråber eller tre ramme plet, hvorpå du lige så langsomt og forsigtigt masserer og stimulerer hendes klitoris med dine fingre – og hun vil lynhurtigt være godt undervejs til en super erotisk oplevelse, der meget let kan blive vanedannende. For jer begge.


Hvad der glæder og fornøjer hende, fornøjer og glæder naturligvis også dig.

Husk desuden altid på, at en orgasme eller to til hende, inden du for alvor selv kommer til fadet, som regel gør den fælles sexoplevelse så meget federe og mere givende.


Lyst-gelen, der øger blodgennemstrømningen og giver hende mere intense orgasmer, er også et oplagt valg i forbindelse med sololeg. Både med og uden brug af sexlegetøjsprodukter.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere