Smerte, nydelse og pirring i samme stykke sexlegetøj

Floggeren er piskens lidt mere blide og bløde søster, som dog stadig sender et klart signal til ham eller hende, du pænt beder om at vende bagdelen til

1 af 1
 

Når du står der midt på gulvet og flasher din nye flogger, så er din nøgne kæreste på sengen ikke et sekund i tvivl om, hvad der nu kommer. Og dog. For er du ude på at give hende en seriøs endefuld, der virkelig kan mærkes?

Eller er du mere i humør til at drille, pirre og kilde hende mellem benene med floggerens såkaldte lange snerter/snore? The game is on – og spillet foregår mindst lige så meget oppe mellem ørerne som nede mellem benene.

Sex handler (også) om at dominere – og blive domineret
Det mest almindelige er, at man primært tænder på enten at give eller modtage – og derfor også helt automatisk indtager den rolle i parforholdet.

Selv om vi i Danmark i 2018 er nok så ligestillede, os mænd og kvinder imellem, så forholder det sig trods alt forsat sådan, at manden i mand/kvinde-forholdet ofte er den styrende og dominerende part i sengen. Hvilket hun, altså kvinden, i langt de fleste tilfælde heldigvis da også mest tænder på.

Nå, men tilbage til floggeren, der altså IKKE er en ”rigtig pisk”, men derimod er et stykke sexlegetøj, man kan gøre hinanden godt og ondt med. Forstået på den måde, at floggerens snerter (lavet af ruskind eller læder) både kan benyttes til at pirre, tirre og decideret slå og afstraffe med. Alt afhængig af, hvad den modtagende part nu engang mest er til og tænder på.

For naturligvis skal man ikke bare tæske løs med hverken ridepisk eller flogger på sin partners bagdel og/eller rygstykker, hvis han eller hun ikke er til det. Så er det i hvert fald både første og sidste gang, man sammen leger den leg.

Du kan også straffe hende blidt
Men så er det jo kun godt, at floggeren i høj grad også kan benyttes til de noget mere blide og pirrende dominans-lege. Den slags hvor det handler om at styre og bestemme, men hvor kæresten, der ligger bundet til sengestolperne, mere er til at blive domineret og afstraffet blidt og blødt – kaldet blid dominans.   

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, fører man et bredt udvalg af floggere – og om produkttypen kan du på sitet blandt andet læse:

”Mærk den sviende og kinky smerte fra et godt svirp, eller lad dig beruse af bløde og pirrende strejf. Med en flogger kan du opleve begge former for slag, og sammen med din partner kan du bestemme, hvilken af de to, I foretrækker.”

Yes – the game is on!

 

-------------------