Skinnende sort lingeri oser af sex

Et sæt lækkert og kropsnært lingeri fra Noir Handmade kan næsten kun udløse sex. Husk det snart er Valentinsdag

1 af 1
 

Det er håndlavet, det er super kropsnært, og så er det givetvis mange kvinders frække fantasi om super lækkert og kinky lingeri.

Produkterne fra Noir Handmade oser bare langt væk er sex og erotik.

Så skal det endelig være, hvorfor så ikke gå all in?

Vi mænd har været der før, og nu er vi der så igen – stående over for opgaven med at overraske hende med en ekstraordinær kærlighedsgave. Til fx Valentinsdag i februar, der lurer lige om hjørnet. En gave, hun ikke helt lige regner med, men som hun med garanti vil blive glad for og værdsætte – også selv om man eventuelt rammer en smule forkert.

Men samtidig skal det også gerne være en gave fra det erotiske univers, man om ikke andet indirekte selv kan få lidt seksuel glæde af – og pludselig står valget så imellem det længe ønskede stykke sexlegetøj eller et sæt kinky lingeri.

Hvor intet voves, intet vindes
Fremfor denne gang at kaste dig over det sikre valg, nemlig vibratoren, hvorfor så ikke en gang skyld forære din elskede en eksklusiv lingeri-gave, enhver kvinde, der elsker at føle sig attraktiv og sexet klædt på, ikke kan andet end at elske.

Forestil dig fx hende iklædt denne handmade wetlook minikjole Der på alle tænkelige måder fremhæver hendes former til både gården og gaden.

Hos Noir Handmade, der handles via Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør, danske Sinful.dk, ved man udmærket, at to kvinder ikke er bygget helt ens.

Men om man som kvinde er stor eller lille, er tyk eller tynd, har mere barm end bagdel – eller måske lige omvendt, så har Nori Handmade noget for enhver type og smag. Hvis man altså vel og mærke er til feminine blonder kombineret med rå detaljer i wetlook, kunstlæder og lak.

Et rigtig godt eksempel på dette er denne jumpsuit med blonder En super kinky heldragt, man godt gad se hende kravle i – og som er mindst lige så pirrende og spændende at pille af hende igen, når der for alvor skal action på drengen.