Skidt date: Kvinde sad fast i vindue, hvor hun prøvede at få fat i sin… lort

Dette må bare ikke ske på første date – men det gjorde det

1 af 1

Annonce:

 

Som en ekstrem variant og virkelig version en populær reklame for toilettet, er BBC ude med en tosset Tinderhistorie.

En britisk kvinde er på date med den studerende Liam Smith fra Bristol, England. Efter en tur på en kyllingerestaurant ender de to potentielle kæreste hjemme hos Smith, hvor kvinden får brug for at tømme sig i hans toilet.

Ikke noget specielt ved den del. Men så udvikler tingene sig.

Hun går i panik over sin afføring, der øjensynlig ikke vil skylles ud i det dysfunktionelle, Så hun samler lorten op og smider den ud af vinduet. Men den landet ikke i haven, men derimod i mellem to vinduer, der ikke kan åbnes.

Så panikker hun igen og kravler ind mellem to de to vinduer for at fjerne sin lort. Hvorpå hun sidder fast og ikke kan komme fri.

Det fortæller Liam Smith på en crowdfundingside (), hvor han forsøger at samle ind til det ødelagte vindue. Han måtte nemlig tilkalde brandvæsnet, som kom fordi og tiltvang sig adgang til den uheldige kvinde. I den situation blev det viduet og ramme smadret, så nu kræver Limas udlejer, at han betaler 300 pund.

Heldigvis har han allerede fået mere end 1800 pund ind, og det overskydende beløb går dels til brandvæsnet og dels til skylletoiletter i udviklingslande.

Den pinagtige situation har dog ikke ødelagt alt:

- Vi har siden været på endnu en date. Det er dog for tidligt at sige, at hun den eneste ene. Men vi har det godt, og hun en dejlig kvinde. Og vi har allerede fået det sværeste overstået.

Ifølge BBC bekræfter det lokale brandvæsen, at de har været tilkaldt for at befri en kvinde mellem to vinduer.

Seneste 6-nyt

Hent flere