Skal hun have en fræk kanin

Skal du forkæle hende ekstra meget, kunne det være, du skulle købe hende en kanin. Ikke sådan en kæleting, hun kan have i bur. Næ, vi taler en fræk kanin af den slags, der fik sit store gennembrud i tv-serien Sex and the City. Det er et noget mere vildt dyr…

1 af 1

Annonce:

 

 

Du har sikkert hørt om dem. Rabbit vibratoren – eller på godt dansk Kanin-vibratoren. Du har måske også hørt hende derhjemme hyle af grin, når hun ser det afsnit i Sex and the City, hvor den ellers meget pæne og bornerte Charlotte York får sådan en fræk kanin til låns og nærmest må hives ud hjemmefra af veninderne.

 

Men den er god nok, den lille frække dildovibrator med de påsatte ører er stærkt vanedannende for kvinder. For ørerne kilder nemlig lige der, hvor det er ekstra godt – på klitoris – mens dildodelen går målrettet efter hendes g-punkt. Godt med godt på! Dobbelt plus godt! Det kan virkelig give hende en mega-magnum orgasme!

 

Hvad får jeg ud af en rabbit vibrator?

Men hvad katten får du ud af, at give hende en rabbit vibrator? Når den nu er så god og giver så fantastiske orgasmer? Hvad katten er der så tilbage for mig at bestille, tænker du nok.

Inden du bliver for jaloux, bør du lige huske på, at ingen er så hengivne og taknemmelige som en kvinde, der er blevet tilfredsstillet seksuelt. Så selv om det ikke er dig selv, der har givet hende den fantastisk orgasme, så er det dig der har givet hende det dejlige kæledyr! Og måske har du ligefrem ført kaninen, da hun kom.

Det vil med garanti give bonus – om ikke lige i dette øjeblik, så i hvert fald lige så snart hun er kommet til hægterne igen efter kanin-orgasmen. For kvinder kan jo sagtens klare en tur til, lige så snart hun er kommet. Det er kun os mænd, der lige skal have anakondaen til at rejse sig igen, når først den har spyttet.

Det kan også være, at rabbit-vibratoren kan give den som den usynlige mand i en fræk trekant. Så kan du jo komme til andre steder, mens kaninen gør, hvad den er god til.

Jo – der er masser af muligheder med en fræk kanin i sengen. Tjek de mange former for rabbit vibratorer ud lige her.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere