Skal det være kvalitet, skal det være Je Joue

Siden 2008 har engelske Je Joue designet og produceret super lækkert sexlegetøj til primært kvinder og par. Enkelte produkter til manden har firmaet nu også lanceret

1 af 1
 

Det kan altid betale sig at undersøge markedet, måle produkter op imod hinanden og tænke sig lidt ekstra om, inden man kaster sig ud i at købe en ny vibrator.

Du kan naturligvis være heldig og ramme plet med det første og bedste produkt, du lige falder over. Men det er ofte lige så nemt at ramme helt skævt.

Vælger og vrager man mere eller mindre i blinde, er der stor risiko for, at man sparker sig selv bagi. For lige så mange gode stykker sexlegetøj, der i dag findes, lige så meget skidt er det desværre også muligt at få fat i. Hvorfor det altid kan betale sig at handle hos en (gerne dansk) sexshop der ved, hvad de har at gøre med.

Bedste bud er Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, danske Sinful.dk, der her i 2018 kan fejre 10 års jubilæum. En shop, der fører alle de største og mest anerkendte brands. Herunder produkter fra den verdenskendte, engelske sexlegetøjsproducent Je Joue, der, pudsigt nok, ligeledes i år kan fejre 10 års jubilæum med uafbrudt succes.

Kvalitet fornægter sig aldrig
Je Joue har fra dag et satset hårdt og kontant på at designe og producere sexlegetøj af høj kvalitet, men hvor priserne ikke skræmmer – og det har producenten haft stor succes med.

Så nøjagtig som en del sexlegetøjsbrugere udelukkende holder sig til produkter fra fx svenske LELO eller tyske Fun Factory, så har andre, særligt kvinder og par, kastet deres helt store kærlighed på engelske Je Joue.

Den testvindende og super populære Rabbit vibrator Fifi, der stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, står øverst på rigtig mange kvinders ønskeseddel. Et lille hint til dig, kære mand, der spekulerer dig selv gråhåret over at finde den helt rigtige kærlighedsgave med fræk overbygning til hende derhjemme.

Husk i den forbindelse: Hvad der glæder og giver hende orgasme på orgasme, skal nok også komme dig til gode – før eller siden!

Kvalitet, særligt når det kommer til sexlegetøjsgaven til hende, rammer hende nemlig ikke kun direkte i hjertet. Hendes glæde og begejstring over dit tiltag vil med garanti også forplante sig videre til de fælles aktiviteter inde i dobbeltsengen.