Skal det være i numsen, så skal det være Nexus

Et stigende antal heteroseksuelle mænd har set lyset i form af penetration og stimulation af egen anus

1 af 1
 

Et er, hvad andre eventuelt tænker om en. Mindst lige så slemt kan det være, hvad man tænker og mener om sig selv.

Der er en af de væsentlige årsager til, at så mange heteroseksuelle mænd igennem tiden har holdt nallerne fra egen anus, når det kommer til seksuel pirring og stimulation.

For en rigtig mand, som bekendt, er ikke til at modtage analt – heller ikke i det skjulte og/eller hvis man selv sørger for at føre dildoen eller vibratoren.

Sådan var det i hvert fald engang – for faktisk ikke så specielt længe siden. Men rigtig meget positivt, ikke mindst via en hel masse saglig og videnskabelig oplysning, er sket i denne boldgade.

Det har gjort, at også den heteroseksuelle mand med stort M så småt har valgt at hoppe med på jeg-modtager-gerne-analt-vognen.

For hvorfor dog afholde sig fra noget så givende og stimulerende på grund af egne forældede fordomme?

Læg analt fra land med Nexus
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens største sexshop med salg af alle typer af sexlegetøj, fører man en bred vifte af produkter fra producenten Nexus, der har specialiseret sig i sexlegetøj til hovedsagelig anal stimulation.

Så tænder du, om du er mand eller kvinde, på tanken om at blive stimuleret analt – uden at gå for voldsomt til værks til at begynde med, så kunne et af anal-producentens starter-kit meget vel være sagen.

For lægger du/I som begynder lidt for hårdt ud – eller nok rettere for stort og voldsomt fra land, så risikerer du bare at ødelægge oplevelsen for dig selv. Ved at penetrationen risikerer at gøre mere nas end behageligt er.

Og glem for guds skyld aldrig en god og velegnet glidecreme til de anale lege, som til enhver tid er og bliver et must – og brug også altid rigeligt med smørelse. Jo mere creme, jo bedre glider de anale lege.