Ska' du være fræk? 

Det er vist ingen hemmelighed, at vi danskere er vilde med sexlegetøj. Hvor det for nogle år tilbage var lidt tabulagt at være indehaver af dildoer, vibratorer osv. , så må man sige, at der er sket ting og sager siden.

1 af 1

Annonce:

 

 

Udvalget i sexbutikkerne rundt omkring er den dag idag kæmpe stort, og for den lidt uerfarne, måske endda førstegangskøberen, måske den nysgerrige der har behov for noget nyt, da kan det godt være en stor mundfuld og noget af en jungle at finde rundt i alle de tilbud der byder sig. Ofte kan man få gode råd og vejledning, hvis man henvender sig personalet i den pågældende butik, og derved blive hjulpet godt på vej til at finde lige det stykke sexlegetøj man går og leder efter, og som opfylder de behov man har.

Men selvom man har sin daglige gang i en butik der handler med sexlegetøj, så ligger man ikke nødvendigvis inde med al den viden, som en potentiel køber kunne ønske. Hos webshoppen Sexshop.dk kender man alt til, at kunderne idag er mere spørgelystne og nysgerrige. Og det er jo kun et skridt i den positive retning. Har man dog et varelager med over 5000 produkter, så skal der alligevel en del viden til at kunne give det fuldkomne produktkendskab til alle kategorier inden for sexlegetøj. 

Derfor har Sexshop.dk også en lang række faste testere, som med jævne mellemrum tester forskellige produkter og derefter fortæller om deres oplevelser, som bliver delt med resten af Danmark på webshoppen egen blog, Joystory

Indtil nu er det dog mest det gængse sexlegetøj der er blevet testet. Det vil sige, forskellige former for vibratorer, dildoer, anal sexlegetøj, penisvibratorer osv. Men danskernes sexlyster strækker sig jo meget bredere end blot en vibrerende penis og en gummi-vagina, og derfor søger Bitten fra Sexshop.dk nu testpersoner, der har lidt andre lyster end gennemsnittet.

I videoen herunder fortæller hun lidt omkring hvilke personer hun søger og i hvilken kategori de nye testpersoner skal findes. Efter videoen kan du også læse mere om, hvordan du kommer i betragtning og hvad du skal gøre.


Er du Bitten’s nye testperson?

 

Er du frisk på et frækt 2017?

Er du vild med sex, og har du lidt tid til overs til at eksperimentere, så er det måske dig Sexshop.dk søger.

  • De personer som søges i denne omgang er:
  • Homoseksuelle par, både kvinde/kvinde & mand/mand
  • Personer med specielle fetisher, feks. Elektrosex
  • BDSM-glade par ( her taler vi rigtig bondage, ikke blid bondage )

Ud over at du/I skal være vilde med sex og sexlegetøj, så er det et krav, at du/I er villige til at lægge navn og billede til de blog-indlæg der efter endt test bliver skrevet. Dette er for at styrke troværdigheden ved, at det er ægte mennesker der gemmer sig bag testene af de pågældende produkter, og ikke blot en form for opdigtet reklame. 

Kan du se dig selv som en af Sexshop.dk's nye testpersoner, så hold dig ikke tilbage. Send en kortfattet mail, hvori du fortæller om dig selv, eller om jer som par, og hvad du/I tænder på seksuelt, og måske er det dig/jer der bliver udvalgt.

Så, skal du være fræk? Hvis ja, så skynd dig at send en mail.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere