Simpelt og billigt trick øger spændingen i sengen

Sanseberøvelse er en super nem og effektiv måde at krydre og gøre sexlivet mere spændende og udfordrende

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Små ting kan have kæmpe effekt, når det kommer til det fælles sexliv.

Og her er berøvelse af en eller flere sanser i forbindelse med forskelle former for seksuel aktivitet effektivt. En super nem og billig form for krydderi på sexlivet, der for langt de fleste par ligeledes har en stor og positiv effekt.

Blindfold og masker er perfekte til at give jeres sexliv en ekstra og anderledes dimension. Når én af jer tager et blindfold eller en maske på, og derved fjerner synssansen, øger det denne persons andre sanser, hvilket kan få helt nye følelser og nydelser i spil. Samtidig giver det partneren en kontrol, som kan virke ekstra pirrende for jer begge.”

Sådan fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens største sexshop på nettet med alle typer af sexlegetøj til ham, hende og parret – herunder diverse former for blindfolds, der forhindrer hende i at se dig, når du for alvor trænger dig på. Og det er ikke så lidt ophidsende for jer begge.

Lige som begge parter som regel også kan give sig mere hen til bare at nyde oplevelsen, når enten den ene eller måske begge er berøvet synssansen.

Et yderligere krydderi i samme genre kan være, at den modtagende part samtidig bliver frarøvet høresansen, så vedkommende pludselig ikke har en kinamands chance for at finde ud af, hvad der nu skal ske.

Find på et stopord
Inden I dog kommer så langt, så tal tingene godt og grundigt igennem. Og find eventuelt også på et såkaldt stopord, der kun må bruges i nødstilfælde, hvorfor fx ”stop” eller ”lad være” i situationen nok ikke er så velvalgte.

På den måde er I begge under seancen 100 procent sikre på, at ingen grænser, der ikke skal brydes, alligevel ender med at blive brudt.