Silkebløde æg – til hverdag og sexfest

De små japanske onani-æg fra producenten Tenga sælges i millionvis verden over

1 af 1
 

Da de frække og billige engangs-æg (som dog kan benyttes op til flere gange) fra japanske Tenga første gang kom på markedet, var der en pænt stor skepsis omkring det nye produkt.

For hvordan skulle man som mand kunne opnå stimulation og forløsning med et æg-formet produkt?

Men japanerne var dog slet ikke så tossede med deres satsning til mænd endda. Men svaret på ovenstående skal på ingen måde findes i produktets ydre, altså i selve ægget. Som i virkeligheden kun er et skalkeskjul. En omgang skæg og blå briller.

Nej, for at komme frem til successen, gælder det (meget passende) om at se igennem fingre med det ydre til fordel for at koncentrere sig om det indre.

Selve ægget er nemlig kun en kapsel, en tom skal, der gemmer på et superblødt og meget legevenligt indre onani-sleeve. Der oven i købet er SÅ fleksibelt, at det kan strækkes fra kun 6,5 centimeter til at blive hele 30 centimeter langt.

Så du skal godt nok være udstyret som intet mindre end en freak, hvis ægget ikke passer til den længde, du nu engang er blevet udstyret med.

En bakke med seks sex-æg, tak!
De japanske lege-æg fås i rigtig mange varianterforskellen fra æg til æg, som består i, hvordan det silkebløde silikone-sleeves mønster er udformet. Hos danske Sinful.dk købes de enkeltvis eller i en bakke med seks æg.

Og hvert ”engangsprodukt” kan altså med stor glæde og fornøjelse benyttes op til en del gange.

Men Tenga har altså også en række andre onani-produkter til mænd på menuen og samvittigheden. Som fx den over hele verden yderst populære storsællert Tenga Fliphole.

Et produkt, der heller ikke ligner, hvad det nu engang er – som slet ikke er så ringe endda, hvis man ønsker at være blot en lille smule diskret omkring sine helt personlige seksuelle lyster og laster.