Sili-klon dig selv – til stiv fornøjelse for jer begge

Hvis du kloner din diller, kan din kæreste også nyde dig, når du ikke er hjemme

1 af 1

Annonce:

 

Er du ikke til en ekstra mand i dobbeltsengen, så overrask hende i stedet med en detaljeret silikone-klon af dit eget erigerede lem. Så har hun fortsat ”dig” at fornøje sig med, når du ikke lige er hjemme. Eller når der er en vigtig fodboldkamp i fjernsynet. Du kan selvfølgelig også benytte klon-frembringelsen på dig selv. 

Igen og igen får vi tudet ørerne fulde af vigtigheden af et godt og pirrende forspil. Samt at forspillet baner vejen til et mere intens og givende sexliv. Er hun først tændt og 100 procent på, så bliver sexakten også så meget mere hot.

Et godt og kreativt forspil, hvor der oven i købet er god mulighed for at grine og pjatte sammen, er at bringe et klon-din-egen-penis-kit i spil. Hvor hendes vigtige opgave under tilblivelsesprocessen er at sørge for, at den færdige silikoneversion ikke kommer til at ligne en slatten banan, men derimod en super detaljeret penisversion af alle dine stive centimeter i fuldt vigør. Der i støbe-situationen kan være lidt af en opgave i sig selv.

Et er at betragte sin erigerede manddom i spejlet. Eller og skyde en række fotos af samme, fra forskellige vinkler. Noget helt andet og meget mere fortællende er det at stå med en tredimensionel udgave af egen penis i hånden. Til og betragte både tæt på og på afstand.

Anal-oplever
En super oplagt mulighed er at benytte den færdige silikoneklon til noget praktisk og nyttigt.

Der passende kunne være en trekant med dig, dig og hende – med hende i centrum.

Eller hvorfor ikke en trekant med dig, dig og hende – hvor du selv er i centrum.

Ok, ideen om at være sammen med sig selv, er måske lidt underligt og grænseoverskridende.

Om ikke andet til en begyndelse. Omvendt så får man på egen krop at mærke, hvad kæresten rent fysisk oplever, når man trænger sig på i afdeling nummer to.

SE video hvordan man kloner diller her

Seneste 6-nyt

Hent flere