Sikre tegn på at I har et godt sexliv

Når vi skriver om sex og samliv i medierne, er det altid problemerne vi skriver om og kommer med kloge løsninger på. Så det kan næsten være helt tabubelagt, hvis du synes, at I har det godt sammen og har et sexliv, der spiller. Men hvad er egentligt de sikre tegn på det? Det giver vi dig svaret på i denne artikel.

1 af 1

Annonce:

 

 

Der kan opstilles mange kriterier for, hvad et godt sexliv er og hvornår begge parter er tilfredse. Det er kort sagt forskelligt fra person til person og fra par til par. Men der er dog nogle generelle tegn, der kan siges at være sikre indikationer på, at I har det godt sammen og har et velfungerende sexliv.


Tegn #1: I er ikke bange for at bede om det, I gerne vil have

Selv om I måske har været sammen i mange år, er der ingen af jer, der er tankelæsere. Samtidig kan I også godt får nye impulser og lyst til nye ting. Sker det og I ikke er bange for at fortælle hinanden om det og hvad det er, I gerne vil have den anden til at gøre, er det et sikkert tegn på, at jeres sex- og i øvrigt også samliv spiller godt.

For I har for længst fundet ud af, at man skal kunne snakke åbent og ærligt om alt. Så undgår I misforståelser, akavede situationer og at den ene eller I begge går og brænder inde med lyster og længsler, som I måske så begynder at se jer om efter nye steder at få opfyldt.


Tegn #2: I er ikke flove over at være nøgne sammen

Det er et velkendt faktum, at kvinder der er tilfredse med deres kroppe, har et godt sexliv. For når de ikke har noget at skamme sig over, har de ingen problemer med at vise sig nøgne for hinanden.

Det gælder for så vidt også mænd. For man kan bedre fokusere på at være sammen og være noget for hinanden, når man er fri for at ligge og spekulere på, om den anden nu også væmmes over dellen på maven, mormorarmene eller ens alt for store lår.


Tegn #3: Det er i orden at køre på rutinen

For mange par er der gået alt for meget Fifty Shades of Grey I den. Ikke at det er kammet over i bondage, men mere at hver eneste tur på lagnerne, skal byde på en ny og helt eventyrlig og opfindsom omgang sex. Og det skal bare blive bedre og mere vildt og fantastisk for hver gang.

Er jeres sexliv i orden, er det OK at køre lidt på rutinen – og det er i orden, at sex ikke nødvendigvis opstår spontant, men godt kan være skrevet ind i kalenderen på forhånd, fordi hverdagen er hektisk.

Falder der lidt spontan sex af imellem de planlagte ture, er det jo bare en ekstra gevinst.


Tegn #4: I er ikke nøjeregnende med hvor tit og hvor meget

Er jeres sexliv i balance, går I heller ikke hver især og fører et nøje regnskab over, hvor tit det sker. I er tilfredse med det sex I har, uanset om det sker hver anden aften eller kun to gangen om måneden.

I det øjeblik den ene af jer, begynder at tælle og måske kræver mere, lægger I helt automatisk et pres på hinanden. Så begynder jeres ture i kanen måske at blive lidt for påtagede og mere af pligt end af lyst. Det er forkert vej at komme ind på, hvilket også fremgår af det næste tegn.


Tegn #5: I dyrker aldrig sex af medlidenhed

Der er altid en af jer i forholdet, der har mere lyst til sex end den anden – og nej, det behøver ikke altid være dig, selvom det hedder sig, at vi mænd er mere sexlystne end kvinder. Presser den ene af jer på, lægger det nemlig et unødigt pres på den anden part i forholdet. Før eller siden sker det da med garanti også, at den pressede part giver sig og har sex med den anden af ren medlidenhed.

Men det skaber en ubalance i forholdet og nogle spændinger, der i længden kan være dræbende for forholdet. For pludselig begynder den pressede part måske at ville have noget til gengæld for al den sex, han eller hun ikke havde lyst til.

Sex skal være gengældt og ske af sig selv. Så synes du, at du får for lidt? Så lad være med at plage!


Tegn #6: I synes I har det godt sammen

Nu handler det hele jo ikke om sex – nå, den har du også hørt før? Men der er jo noget rigtigt i det. For uanset om I har det vildeste sexliv eller det er inde i en periode, hvor det kører mere på rutinen, så handler det også om, at I har det godt sammen i hverdagen. Den fylder trods alt mere end tiden på lagnerne – og man kan ikke have et godt sexliv, hvis man ikke har det godt med hinanden.

Så kører hverdagen gnidningsløst og spiller det hele for jer, er det bare endnu et tegn på, at I har et godt samliv. Der er ikke noget at bekymre sig om, selv om det måske udefra ser ud til at være lidt for meget hverdag og lidt for meget rutine. Det kører for jer, I har det godt sammen og det er bare endnu et tegn på, at jeres sexliv er i orden.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere