Sikker sex er sjovere sex

Kondomer behøver ikke være nedtur

1 af 1
 

Det er aldrig til at vide, hvor og hvornår lysten til et knald kommer over en. Så det gælder om at slå til, når chancen byder der. Særligt hvis man er single og ikke har en fast bolleven eller bolleveninde at muntre sig med. Men så er der jo lige dette her med beskyttelse - det fandens kondom, Der til alle tider mere har været en nødvendighed end en decideret fornøjelse.

For en del både mænd og kvinder er tanken om kondombrug faktisk lig med en ægte lystdræber. Hvorfor en del fortsat, trods alle tænkelige advarsler, igen og igen vælger at dyrke ubeskyttet sex.

Med hjernen mellem benene
Problemet for alle, der med jævne mellemrum tager chancen med ubeskyttet sex, er som bekendt bare, at man kun de færreste gange ved, om weekendens knald har været omkostningsfrie eller kommer til at udmønte sig i den ene eller anden ulykke.

En sort tanke, der konstant nager. Og den kan ende med at overskygge de 10 minutters fornøjelse og hygge ude på toilettet på diskoteket, hvor hjernen igen-igen havde placeret sig nede mellem benene.

Om man også denne gang slipper godt fra at spille russisk roulette med både eget og engangsknaldets helbred, er en sag. Noget andet er de moralske tømmermænd og den konstant nagende uro for, om hammeren nu falder eller ej.

Kondom som krydderi på sexlivet
De mænd og kvinder, der via ubeskyttet sex gambler med både eget og andres helbred, burde dog overveje at give det moderne kondom chancen. I dag findes der nemlig så mange varianter og udgaver af ”regnfrakken”, at brugen af kondom rent faktisk kan blive et krydderi på sexlivet i sig selv.

Det helt rigtige kondom kan desuden være en uvurderlig håndsrækning til manden, der enten kommer for hurtigt – eller som, helt ovre i den anden grøft, har ekstra svært ved at komme. Og nej, der eksisterer (formentlig) ikke en penis, der er for lille eller for stor til at blive klædt forsvarligt på med et kondom.

Sidst men ikke mindst: Sikker sex, er sjovere sex – ikke mindst på den lidt længere bane. 

Ovenstående udvalg af kondomer er alle fundet hos Danmarks førende webshop med salg af sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter, Sinful.dk.