Sikker og sjovere sex med kondomer

Livet som dansk single er ikke lig med en tilværelse uden sex

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Over artiklen kan du se, hvordan Wingman kondomet virker--

Hvordan man end vender og drejer og omtaler kondomet, så er det lille stykke gummi ikke specielt tiltrækkende eller sexet.

Hverken for ham eller hende. Sådan tænker og agerer i hvert fald rigtig mange - og vælger så at tage chancen frem for at beskytte sig. For hvorfor skulle det lige være mig, der ender med at rage en kønssygdom til sig?

Men sådan er virkeligheden her i Danmark desværre bare langt fra skruet sammen.

Registrerede tilfælde af helt specielt kønssygdommen klamydia stiger, ikke mindst blandt de helt unge. 

Men sex med kondom bør ikke blot være en generende og irriterende nødvendighed, når man med jævne mellemrum dyrker sex med personer, man kender mindre godt.

Sjovt
Sex med kondom kan rent faktisk også være sjovt.   

Hos Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj, Sinful.dk, fører man en lang række meget forskellige kvalitetskondomer.

Herunder shoppens eget populære mærke, det (knalde) sikre Sinful-kondom, der passer de fleste størrelser og er pænt tyndt. Din garanti for en ekstra mærkbar oplevelse.

Den Århus-baserede webshop fører desuden også det testvindende Wingman kondom, der er kåret til mandens bedste ven, når regnfrakken skal smyges på.

Via en lille smart anordning kan selv den mest nervøse og/eller fummelfingrede på nul komma fem smutte dette vinder-kondom på. Nærmest som en form for et super intimt cirkus-trick, man som mand måske ligefrem glæder sig til at fremføre. 

Men her slutter det skægge og underholdende i kondomernes farverige boldgade slet, slet ikke.

I dag fås nemlig en lang række kondomer med smag, med duft, med små gummidyr (ja, det passer skam!) på toppen af gummiet.

Og har du generelt problemer med at komme lidt for hurtigt, når tøjet først er kommet af, så ville et kondom med en smule bedøvelsescreme formentlig være sagen for dig. Mens andre kondomer i dag er så tynde i gummiet, at man nærmest ikke ænser, at man er påklædt til lejligheden.

Så fremfor at lade dig afskrække af tanken om brugen af kondom, så burde du hellere undersøge mulighederne for at gøre det seksuelle sjovere og mere sikkert (for både dig selv og din sexparter) via brugen af gummi.