Sig Durex til din diller

Kondomer er stadig bedste og billigste måde at dyrke sikker sex

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Durex din diller - i hvert fald hvis du har intentioner om at dyrke uforpligtende sex med mere eller mindre fremmede damer. Husk nu at benytte kondom – for både din egen og dine sexpartneres skyld.

Og tror du i den forbindelse, at syfilis, klamydia, gonore, kønsvorter eller andre kedelige ting fra samme skuffe ikke kan ramme dig, så tager du desværre fejl.

For i snart mange år har der været en konstant stigning i registrerede tilfælde af kønssygdomme her i Danmark – og desværre tyder intet på, at kurven vil knække lige med det samme.

Kondomer og glidecremer
”Durex er en af verdens mest kendte producenter af kondomer og glidecreme. Durex’ produkter er af den allerbedste kvalitet og kommer i en lang række af både latex- og latexfri kondomer i forskellige størrelser, former og smag, samt glidecreme og gel til intimt brug,” fortæller danske Sinful.dk, der udover at føre alverdens tænkelige typer af sexlegetøj og erotiske produkter, også fører et bredt udvalg af produkter indenfor beskyttelse.

Ja, men hvad så med følelsen i penis under samleje? Forsvinder den så ikke?

Det kommer først og fremmest an på, om man er vant til at benytte kondom eller ej. Samt hvilken type af kondom, man bruger. For i dag er et kondom nemlig ikke bare et kondom.

Er du en af de mænd, der fravælger brugen af kondom, fordi oplevelsen bliver mindre fræk og følsom, så burde du give Durex Sensitive chancen.

Om dette ultra-tynde kondom fortæller Sinful-shoppen blandt andet: ”Du får en pakke med 3 kvalitets kondomer, som giver dig den eftertragtede hud-mod-hud følelse. Næsten som ikke at have kondom på. Den naturlige latex er behagelig at have på og har easy-on pasform, der gør dem endnu lettere at påføre end traditionelle kondomer.”