Sig det med LELO

Lelo er mærket, der lige tager ekstravagancen et skridt videre. Selv emballagen holder den fashionable stil. Og LELO er alt, hvad sexlysten kan begære – ikke kun for hende, men så sandelig også for dig. Her kan du købe sexlegetøj og bevare din mandighed, for LELO er også maskulinitet og mandehørm.

1 af 1

Annonce:

 

 

Bevares, du kan også få alt det pladderromantiske, som duftlys, der kan bruges som massageolie, når de er varmet op, nuttede, små tantra fjerkoste og fimsede lyserøde vibratorer. Men i LELOs produktporteføjle finder du også robuste penisringe – der kan få dig til at holde gejsten – prostatastimulatorer i en sort maskulin farve og manchetter og piske i Fifty Shades of Grey-stil.

 

Ja, selv om Fifty Shades of Grey måske ikke lige er din genre, kan du jo godt lænke hende til sengen, lukke munden på hende og give hende en god, gedigen røvfuld. Der vanker sex bagefter – hvad er der ikke at kunne lide?

LELO gaveæsker

LELO gør det også nemt at give hende derhjemme en gave. Og gaver skal de jo have engang imellem. Jul, fødselsdag og bryllup – hvis ikke du som jeg har giftet dig på fruens fødselsdag. Så kan man jo slå de to gaver sammen. For det er sgu noget nemmere at stjæle slik fra børn end at købe gave til fruen.

Og hvis du skulle have glemt det, så er det også snart valentinsdag. Ja, det havde du nok glemt. Men det er altså den 14. februar, hvis ikke du kan komme i tanke om det. Og selvom hun siger, at det behøver I ikke gøre noget ud af, så glem det. Tro hende ikke. Hvis du forventer noget til gengæld til bøf og blowjob dag – og det har du sikkert ikke glemt, er den 14. marts – så disker du som det mindste op med en gave.

 

LELO har mange fede gaveæsker, der gør det nemt for dig. Der er gaver til kun at forkæle hende med – måske får du lov – i alle mulige prislag og med forskelligt indhold fra den romantiske over den frække til den med S/M-tilbøjeligheder.

Du kan også få én, hvor der er noget til jer begge – en penisring til dig og en vibrator til hende. Den kan klart anbefales. For det første får du også selv en gave, for det andet risikerer du ikke, at hun køber en lignende gaveæske til dig den 14. marts – de fås nemlig også til mænd – og tror hun kan slippe med det. Det ville jo være fatalt.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere