Sexspil – genvejen til det frække

Sexspil kan være det perfekte værktøj for både jer der er helt nye sammen og jer, der har været sammen længe og nu har brug for nye input til jeres sexliv. Spillene findes i flere prislag og kan – udover at lægge op til det frække – også give jer værdifuld ny indsigt i partnerens lyster og fantasier.

1 af 1

Annonce:

 


Uanset om I lige har mødt hinanden og gerne vil lære alt om hinandens seksuelle fantasier og lyster eller I har været sammen i mange år og trænger til noget afveksling i samlivet på lagnerne, så kan et sexspil være løsningen. I hvert fald hvis I vælger et af de lidt dyrere sexspil og ikke bare nogle af dem, hvor det handler om at finde den næste stilling at have sex i.
 

Sexspil i flere prislag

For generelt findes der to forskellige former for sexspil, der samtidig ligger i hvert sit prisleje. I den billige ende finder vi terninger eller kortspil, hvis primære formål er at afgøre, hvilken sexstilling I skal prøve næste gang eller hvem, der skal gøre hvad ved den anden part i legen.

De er sikkert sjove et par gange eller tre, men så er der næppe meget mere at komme efter der – før næste gang du får en ny partner.
 

Seriøse sexspil er næsten terapi

Så er der de noget mere seriøse sexspil som f.eks. dem her. Her handler det lige så meget om at lære noget mere om din partner og hvilke præferencer hun eller han har. Ikke bare på lagnerne, men også til dig som partner.

Selvfølgelig ender det da med det frække og nogle af dem har tilmed nogle små, frække øvelser undervejs, der holder gnisten tændt. Men mange af spørgsmålene er de samme, som I ville få stukket ud, hvis I gik til sexolog eller parterapeut.

Den store fordel ved at svare på dem i spillet er, at der oftest venter en fræk belønning fra din partner, hvis du svarer rigtigt. Svarer du forkert, er det dig, der skal gøre noget frækt ved partneren. Det kan man da kalde en win-win situation.
 

Lige gode til nye som gamle par

Det finurlige ved sexspil er, at de kan anvendes af både nye og gamle par. I begge tilfælde giver de både indsigt i hinandens tanker, lyster og så videre. Samtidig kan de også give jer mulighed for at prøve nogle helt nye ting af eller få nogle af de lyster og fantasier på banen, som du måske eller ikke havde mod til at foreslå.

Afsæt en aften og kast jer ud i nye frække erotiske eventyr sammen med din partner. Terningerne er kastet!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere