Sexspil – den perfekte icebreaker til en fræk aften

Et sexspil er en af de der praktiske hemmeligheder, der kan være med til at redde jeres sexliv, hvis I har kendt hinanden længe og safterne ikke rigtig vil flyde mere. Men det er også løsningen, hvis I lige har lært hinanden at kende og måske er lidt generte omkring det frække.

1 af 1

Annonce:

 

 

Nogle gange kan det være svært at få taget det første skridt til det, som I begge har lyst til. Det kan være fordi, I har kendt hinanden i mange år og er løbet tør for ideer til nye, spændende og pirrende måder at score hinanden på. Der er ikke flere trick i bogen og ikke flere nye sider at vise frem. I har prøvet det hele og sex er blevet en rutinepræget aktivitet, hvor I ved, lige hvor I skal røre og hvad I skal gøre – tror I.

Det kan også være, at I er helt nye og selv om I begge to har lyst, så er der ikke rigtigt nogen af jer, der tør tage de afgørende skridt, der fører til det, I drømmer om inderst inde. For hvad nu hvis det du har lyst til, slet ikke er noget for hende – og hvad nu hvis hun vil noget, du ikke har lyst til. I mangler kort sagt mere viden om hinandens lyster og behov. Men I mangler et forum at få taget den snak i.
 

Sexspillet løsner op og giver jer et frirum

Selv om det er to meget forskelligartede problemstillinger, så kan de meget nemt have den samme løsning. Det hedder et sexspil og er – som navnet antyder – et spil om sex. De findes i lige som mange afarter, som der er spil til. Nogle er kortspil, andre er brætspil og rigtig mange af dem, er en blanding af begge dele.

Det hele handler selvfølgelig om at skabe den rigtige kemi imellem jer og om at give jer et frirum til at få talt jeres lyster og behov igennem. Eller rettere. Sådan er det med de mest seriøse af spillene. For der er også masser af spil, der bare emmer af, at det gå ud på at komme i kassen med hinanden. Den der vinder, får lov at vælge stilling.

Men de mere seriøse giver jer mulighed for at lære hinanden at kende – både de tanker I har om sex, de lyster og præferencer I har og hvilke erogene zoner, I har på kroppen, der tænder jer mest. Spillet får kort sagt løsnet op imellem jer, nedbrudt de sidste grænser og giver jer mulighed for at få talt ud eller bedt hinanden om at gøre lige præcis det, I så længe har haft lyst til.

Det er noget I kan bruge – hvad end i er gamle og rustne eller helt nye og generte.
 

Sexspil fås i mange prislag

Ligesom alle andre former for spil, fås sexspil i mange forskellige prisklasser. De billigste ligger på omkring en 40-50 kroner, mens de dyreste kommer op i nabolaget af en tusse. De mest simple er opbygget som simple kortspil, mens de avancerede og mere terapeutiske sexspil kan være noget af et udstyrsstykke og nemt kan tage en hel aften at spille.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere