Sexshoppen sælger altså ikke sex

Danske Sinful.dk er Skandinaviens førende sexshop, men her kan du altså ikke købe dig til sex

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Hvis du skal handle sex, så skal du altså fortsat finde frem til et bordel, hvor sex som bekendt udbydes.

Er du derimod i markedet for alverdens finrulige ting og sager, stort som småt – fra alle afkroge af sexlegetøjs universet, så er sexshop derimod et af de søgeord på nettet, du bør benytte dig af.

Og dette gælder altså også, hvis du er til sex med en bolledukke. Også selv om der her i 2019 rent faktisk eksisterer et par steder i Danmark, for det ikke er løgn, hvor man rent faktisk kan købe sig til sex med lige netop sexdukker. Men det er en helt anden historie.

Danmark største sexshop
Danmarks største sexshop er rent faktisk også Skandinaviens største af sin art – og formentlig har du allerede stiftet bekendtskab med den. Højst sandsynlig ved at handle der. Ellers har du sikkert læst om den på nettet eller oplevet deres reklamer for sexlegetøj i radioen eller på tv.

I 2018 kunne Århus-baserede Sinful.dk, som der naturligvis er tale om, fejre 10 års jubilæum med salg af alle typer af sexlegetøj og andre typer af erotiske produkter til ham, hende og parret – og en af de mest populære kategorier at klikke sig ind på, er uden tvivl Mest populære sexlegetøj i denne uge.

For her kan man, om man er garvet sexlegetøjsbruger eller måske aldrig tidligere har haft et stykke sexlegetøj mellem benene, nemlig få en rigtig god ide om, hvad der hitter lige nu og her.

Dermed dog ikke sagt, at man udelukkende bør følge med strømmen – heller ikke når det kommer til køb af sexlegetøj. På den anden side får man en pænt god indikation af, hvad der i hvert fald hitter her i lille Danmark. 

Som fx Find the Spot Sexlegetøj Boks, der øjensynlig rammer g-punkts plet hos ikke så få kvinder, mens et par pænt avancerede penisringe er blandt topsælgerne til både ham og parret – i skrivende stund.