Sexshop bag den ultimative guide til kondombrug

Danske Sinful.dk har lavet den ultimative guide til dig, der bruger kondom

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

I dag handler brugen af kondom ikke ”kun” om beskyttelse af en selv og ens partner i forbindelse med diverse former for sexaktivitet.

Flere og flere par benytter med jævne mellemrum sjove og anderledes kondomer, hvor kondomet fungerer som et stykke sexlegetøj i sig selv:

”Knaldhætter, regnfrakker, gummidrenge, kardonger, knaldballoner eller slet og ret bare kondomer. Kært barn har mange navne, hvilket naturligvis også er tilfældet med kondomer. Hvis du sidder inde med et hav af spørgsmål omkring kondomer, er du landet det helt rette sted. I dette blogindlæg finder du nemlig den ultimative guide til kondomer,” skriver danske Sinful.dk som indledning til sexshoppens nye, store og meget omfattende kondom guide.

Her bliver det lille stykke gummi, der betyder så meget for så mange, vendt og drejet og behandlet i både hoved og røv. Og hvor der ikke mindst kommer tips og facts på bordet, du med garanti ikke kendte til på forhånd.

Fra linned til latex
”Kondomet har mange år på bagen. Dog i en noget anden form end den vi kender i dag. De gamle egyptere gjorde allerede 1000 år før Jesu fødsel brug af en form for kondomer, der var lavet i linned.

Dengang handlede det nemlig ikke på samme måde om at undgå uønskede graviditeter, som det for mange handler om i dag, når de brugte kondomer. Dengang handlede det i høj grad om at beskytte sig mod forskellige sygdomme, der kunne findes rundt omkring i det miljø, egypterne befandt sig.”

Det fortæller sexshoppen med sexlegetøj blandt andet om kondomets oprindelse – og en smule tankevækkende er det da, at vi skulle et godt stykke op i 1500-tallet, før vi her i Europa for alvor fik øjnene op for denne form for beskyttelse imod såvel sexsygdomme som uønsket graviditet.

Endnu mere overraskende er det dog måske, at kondomet fortsat også i dag, hvor vi skriver 2019, er den bedste og mest effektive form for beskyttelse, man kan opdrive. Men ikke desto mindre er et det faktum.

Gider du ikke flere kondom-ord, men er mere til at gå lige til sexsagen, så er Sinful lidt mere lavpraktisk leveringsdygtig i næsten alle tænkelige typer af kondomer - herunder regnfrakker til alle tænkelige størrelser af tissemænd. Et kondom er nemlig ikke bare et kondom.