Sexmøbler åbner døre til helt nye parlege

Disse møbler er til sex og ikke til at sidde i

1 af 1
 

Produktionen og salget af sexlegetøj boomer som aldrig tidligere, men mange ser desværre ikke længere end til dildoen, vibratoren til kvinden og masturbatoren til manden.

Men markedet for erotiske og seksuelle produkter har så fantastisk meget mere at byde os alle på – herunder et hurtigt voksende udvalg af såkaldt sexmøbler, der dækker over alverdens tænkelige og utænkelige store som små anordninger til at krydre sexlivet yderligere med.

Et godt supplement til arsenalet af sexlegetøj, fordi de valgte sexmøbler understøtter netop den form for leg, man nu engang tænder mest på.

Tag nu fx sex in the shower sugekoppen med håndjern, et uundværligt produkt for parret, der tænder på at kombinere dominans legene med at den underdanige part placeres splitternøgen under bruseren. Eller bliver sat i badekarret med hænderne fikseret og suget fast til en af badeværelsesfliserne.

Sådan knalder du sexpuden
I sex møbel afdelingen for mænd, der finder vi den håndfri Fleshlight bollepude, der seksuelt kan angribes fra mange forskellige leder og kanter. Bollepuden er fx super velegnet til en omgang hardcore doggy style – eller hvad du nu tænder på af andre finurlige stillinger. 

Tjek også lige denne overdimensionerede klitorisvibrator til kvinden, der tænder på at sidde ekstra godt under vibrator behandlingen. Forærer du hende derhjemme en sådan vibrator-stol, så skal du nok også få lov til at kontrollere showet med den tilhørende fjernbetjening. Så du på den mest afslappede mandefacon kan servicere hende efter alle orgasmekunstens regler.

Hos danske Sinful.dk, hvor ovenstående sex møbler er fundet, er det svært ikke at blive overrasket over, hvad man i dag kan erhverve sig af forskellige typer af finurlige og inspirerende sex møbler, der helt automatisk åbner døre til helt nye former for sexoplevelser.

Sexgyngen, der fås i indtil flere variationer, er et rigtig godt eksempel på. Foruden en gynge, der er designet til formålet, så kan man jo heller ikke gyng-gang-bolle hende på den helt rigtige facon.