Sexlegetøj som er bedst på distancen

Vibratorer, der virker på tværs af kontinenter, er super populære hos par, der ikke sover sammen hver eneste dag. Producenten i førertrøjen hedder Lovense

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Parforhold findes i dag i alle mulige og umulige afskygninger – lige som det her i 2019 heller ikke er spor ualmindeligt, at man som par bor hver for sig.

Oven i dette kommer, at det er helt normalt, at enten den ene eller begge har arbejde der indebærer mange rejsedage og overnatninger på hotel.

Men bare fordi man ikke sover i samme seng hver dag, kan man som par her i 2019 alligevel godt sexhygge sammen, når lysten og behovet kommer over en – nemlig pr. langdistance.

Det nedbringer risikoen for sidespring, men især styrker det samhørigheden på trods af, at man i sexhygge-situationen måske er mange tusinde kilometer fra hinanden rent fysisk.  

Seksuelt bindemiddel
”Det eneste du skal være i besiddelse af er internetforbindelse enten gennem din smartphone, tablet eller Windows eller Mac computer. Dermed er du klar til at bruge Lovense, enten alene eller sammen med din partner. Lige gyldig hvor langt i befinder jer fra hinanden vil legetøjet kommunikere sammen, og i vil føle hinanden helt tæt på,” fortæller den danske sexshop Sinful.dk om viften af super smarte smartphone- og computer-kontrollerede stykker sexlegetøj fra Lovense

Du kan give hende hjemme i Danmark orgasme med, mens du ligger i sengen på hotelværelset i USA. Eller hvor du lige nu og her engang befinder dig, når lysten til lidt fræk leg med partneren kommer over dig.

Ja, i princippet kan du lige så godt sidde i stuen, mens hun ligger inde på sengen, hvis denne type af ultrakort langdistanceleg fungerer for jer.

Anal-stimulation i storcentret
En blandt mange super frække muligheder er, at hun udstyrer dig – eller at du udstyrer hende med en app-styret buttplug, hvorpå I sammen tager en tur ud i det blå. Eller måske blot tager bilen ind til det lokale storcenter, hvor du så kan hygge dig med at anal-stimulere hende, mens hun handler stort ind til weekenden.

Efter sådan en udflugt er det altid spændende at se, hvad der under seancen havnede i indkøbsvognen. Særligt hvis du sørger for at give den ekstra meget gas med smartphonen, når hun skal bruge kræfter på at koncentrere sig om, hvad familien skal have at spise den næste uges tid.

Man har kun de frække og udfordrende sexlege, man selv finder på og sammen sætter i søen.

HERUNDER KAN DU SE FJERNSTYRET BUTTPLUG: