Sexlegetøj: Skal det være sært, skal det være japansk

Det traditionelle seksuelle frisind i Japan, har gjort landet til producent af verdens særeste sexlegetøj, læs hvorfor her.

1 af 1

Annonce:

 

 

I Japan kan du få sexlegetøj og sexprodukter, som du slet ikke anede eksisterede. Lidt søgning på Google, og du finder de særeste produkter. Hvad med f.eks. at erhverve dig et sødt dameben i silikone (som du kan knalde i foden), jomfru-sved på spray til din partner eller dit sexlegetøj, eller noget så underligt som en tung bollemursten, som du også kan stikke kalorius op i, hvis du er til et onani-produkt med kant og maskulint touch.

 

Lang tradition for sexlegetøj

Japanerne har altid set meget frit og legende på sex. Måske forklarer denne bramfri holdning deres naturlige forspring indenfor udvikling af sexlegetøj. Herhjemme kender vi måske bedst Japanerne for deres high-end onaniprodukter, som f.eks. de overdrevet lækre og populære masturbationsæg til mænd fra Tenga, der er at finde på frække bestsellerlister verden over.

 

At Japanerne kan finde ud af at lave sært underholdende, men robust og effektivt sexlegetøj, burde dog ikke komme bag på nogen: De kan deres grej. Allerede i det feudale Japan eksisterede et marked for onani- og sexprodukter, og det er dokumenteret, at Tokyo havde en sexshop så tidligt som i 1600-tallet. Teknologien da var slet ikke ligeså langt fremme som i dag, men kreativiteten og håndværket fejlede ikke noget.

 

Det rygtes at, man f.eks. allerede i det feudale Japan kunne købe ”falske koner”, de såkaldte chiku-fujin, lavet af strå og stof, som man kunne sove med i mangel af en partner. Eller dildoer som higozuiki, der er lavet af en meget fiberholdig urt, hvis blade man tørrer og binder sammen til en dildoformet pølse. Før man bruger denne urte-dildo, skal den trække i vand, så overfladen bliver dejlig glat og slimet, klar til brug og super nydelse.

 

De er skøre, de japanere

I dag ser sexlegetøjet noget anderledes ud, men det gamle Japanske håndværk kan stadig erhverves på nettet, tradition er noget Japanerne værdsætter og kendte for. Der er langt fra disse ædle simulationsprodukter til de moderne Japanske særheder på nettet, legetøj, hvor du kan penetrere en navle, et par brystvorter eller din yndlings manga-figur, men så ved du da, hvor lang tid Japanerne har brugt på at udtænke disse skøre produkter.

Seneste 6-nyt

Hent flere