Sexlegetøj i cyberspace – smartphone leg hende til orgasme i Sydney

Verdens mest populære parvibrator, vibrator-klemmen We-Vibe 4 Plus, er et rigtig godt og fremadpegende eksempel på, hvor udviklingen af sexlegetøjsprodukter med lynets hast er på vej hen. Et stigende antal produkter vil i fremtiden blive udviklet til at kunne sexleges med via cyberpace.

1 af 1

Annonce:

 


Forsøg at se det for dig: Hun ligger på sengen på sit hotelværelse i Sydney, helt omme på den anden side af jorden, og heldigvis (ikke mindst for hende selv) har hun husket at pakke sin We-Vibe 4 Plus vibratorklemme https://www.sinful.dk/we-vibe-4-plus-par-vibrator med ned i kufferten. Også når hun er langt hjemmefra, kan sexlysten som bekendt lynhurtigt komme over hende. 

Men fremfor at hun på egen hånd skal klare O-paragrafferne med klemmen selv, som vibratorstimulerer klitoris og G-punktet på samme tid, så kan du nu godt tilbagelænet hjemme i sofaen i Danmark give hende en meget stor og hjælpende finger – via din smartphone.


Længe leve cyberpace!

Og på denne finurlige måde – længe lever cyberspace! – yde dit ”lille” bidrag til at få hende til at komme, og det endda på rigtig mange tusinde kilometers afstand.

Imens du samtidig, helt uden at få dårlig samvittighed, ud af øjenkrogen kan nyde fodboldkampen på fjerneren. Hvis du da ikke, som naturligvis også er en oplagt mulighed, selv kommer ind i sexkampen for at opnå en tiltrængt forløsning eller to.

Ovenstående scenario var for få år siden helt uset. I dag, hvor vi skriver sommeren 2017, er det blevet til super fræk virkelighed. Og i takt med, at sexlegetøjsproducenterne for alvor får øjnene op for, hvad langdistance og virtuel reality sexlegetøj kan gøre for helt specielt par, jo flere og mere smarte smartphone-styrede produkter vil vi helt naturligt også blive præsenteret for.

 

Langdistance-sex i samme dobbeltseng

Jamen hvad så med os, som legesygt par, der mere eller mindre aldrig er fra hinanden? I hvert fald ikke mere end en sølle halv times tid ad gangen. Her må svaret være, at det ene ikke udelukker det andet.

At I kan sexlege lige så frækt og godt med We-Vibe 4 Plus og andre smartphone kontrollerede stykker sexlegetøj i samme dobbeltseng, som lå I nøgne i hver sin hotelseng, på hver jeres kontinent.

Fidusen går nemlig ikke kun på stimulation af hinanden på afstand – med smartphonen og/eller pc-en som bindeled. Den interaktive parleg kan også sagtens foregå i det skjulte ved cafebordet nede i bymidten. Hvor du har fingeren på smartphone-skærmen, mens hun modtager og nyder den form for stimulation, du nu bestemmer dig for at udsætte hende for. Lige nu og her. 

Eller hvor hun ligger bundet til sengestolperne hjemme i dobbeltsengen, mens du sidder og hygger dig med din smartphone på en stol ved siden af hende. Mulighederne er mange – og en super oplagt af slagsen er naturligvis også, at hun indimellem overtager styringen. Fx af din masturbator eller penisring med indbyggede vibrationer.

Velkommen til den fagre nye og interaktive sexlegetøjsverden!     

 

Seneste 6-nyt

Hent flere