Sexlegetøj giver bedre sex

Kvinder erstatter ikke mænd med sexlegetøj, bare dårlig sex

1 af 1
 

Højkvalitetsvibratorer og massageapparater storhitter blandt kvinder - faktisk så meget, at sexbutikker oplever en stigning i antallet af købevillige kvinder.

Hos nordens ældste sexbutik, Sex-kino.dk, mener de, at kvinderne er blevet mere kvalitetsbevidste og kræsne, når det kommer til klitoris-stimulerende vibratorer og massageapparater.

 

- Vi oplever, at der lægges mange flere penge i kvalitetsprodukter nu, end for bare fem år siden, siger Sex-kino.dk og fortsætter:

- Vores kvindelige kunder er mere interesserede i klitoris-stimulerende viberatorer og massageapparater af den højeste kvalitet. Det er et bedre produkt, og så ligner det ikke en pik, som en dildo gør.”

God sex hver gang
Tendensen afspejler ikke en vigende adfærd væk fra det mandlige kønsorgan, men mere en søgen efter kontinuerlig god sex hos de kvindelige kunder.

- Kunderne ser som sådan ikke produktet som en erstatning for mænd. De ser det mere som en erstatning for dårlig sex, afslutter Sex-kino.dk, der i 2017 lukkede ned for deres fysiske butik i Odense, og gik over til udelukkende nethandel.

Popkulturen dikterer tendensen
Når man ser på efterspørgslen af sexlegetøj i Danmark, skal man ikke skimte længere væk end sit tv; for det, du ser, er det, du vil have.

- For at holde trit med efterspørgslen fra vores kunder er vi nødt til at tænde for fjernsynet. Når kendte realitystjerner udtaler sig om sex, er det der, markedet ligger, siger Sex-kino.dk og forklarer, at sommerens trend indenfor sexlegetøj har været til den anale side.

Spøgelset fra Fifty Shades of Grey-successen huserer stadig blandt efterspørgslen på sexlegetøj. Sex-kino.dk forklarer:

- Grundet den massive interesse i Fifty Shades of Grey filmene oplever vi voldsom interesse for især piske og blindfolds. Alene af den grund, er vi nødt til at holde os opdateret på hvad der sker på skærmene.

På ElviraFriis.dk kan du opleve Labre Laura i en omgang hed onani med sexlegetøj assisteret af Porno-Lasse.