Sexlegetøj er frækt krydderi til piger, mænd og par

Heldigvis kan man købe det let på nettet

1 af 1

Annonce:

 

Internettet har på mindre end to årtier gjort det meget mere ok at købe og benytte alle typer af sexlegetøjsprodukter. Endnu står producenterne og forhandlerne dog kun ved foden af et gigantisk bjerg af potentielle sexlegetøjskunder, som i årene fremover vil hoppe med på vognen.

Det bliver aldrig lige så almindeligt og hverdagsagtigt at købe en klitorisvibrator eller en penisring, som det er at handle et franskbrød og to liter mælk nede i supermarkedet. Heldigvis da.

Til gengæld er rigtig meget af den negativitet og tabu, der for 20 – 30 år siden var omkring brugen af sexlegetøj, nu mere eller mindre blevet lagt i graven.

I dag betragter de fleste voksne danskere sexlegetøj for at være et spændende og harmløst krydderi på onanien og sexlivet – og atter har internettet spillet en altafgørende rolle i udviklingen.

For hvor man tidligere skulle snige sig en tur ned på Istedgade for at erhverve sig en ny dildo til samlingen, kan man nu i ro og mag sidde hjemme foran PC-skærmen og gøre sine indkøb af sex toy - og det elsker vi!

Sex toy til ham
Der vil formentlig aldrig komme et lige så stort og bredt udvalg af sexlegetøjsprodukter på markedet til manden, som der er til kvinden.  Så skal udviklingen i branchen da virkelig ændre sig radikalt.

Men hvor der for få år siden var ganske få og ofte ”gamle produkter” til mænd, så er der i 2017 et pænt stort udvalg af nye, lækre og topmoderne sexdukker, masturbatorer, penisringe til mænd at gå i krig med. Så her går udviklingen helt klart også i den rigtige retning. 

Sex toy til hende
Og så hurtigt videre til kvinderne anno 2017. De er havnet i drømmeland, når det kommer til udvalget af sex toys – og hvor kun flere og flere dildoer og vibratorer kommer til på månedsbasis.

Aldrig tidligere har der været så mange forskellige og lækre stykker sexlegetøj til kvinder på markedet – og fortsætter udviklingen i samme høje tempo, så bliver flodbølgen af sexlegetøj til hende kun endnu mere overvældende i årene fremover.    

Sex toy til parret
Det samme kan man roligt sige om sex toys til par.

Hvor sexlegetøj inden årtusindskiftet i meget høj grad var opdelt i emner/produkter til enten ham eller hende, så er der løbende blevet designet og udviklet et hav af specialdesignede vibratorer mv., som tilfredsstiller både ham og hende på samme tid. 

Og nøjagtig som med soloprodukterne, så oplever producenterne og sexlegetøjsforhandlerne ligeledes en støt stigende efterspørgsel på alle typer af parprodukter.

En med al tydelighed tommetyk og ekstra fed understregning af, at vibratorer, masturbatorer, dildoer, penisringe mv. er gået fra fy-fy og tabu til et sundt krydderi på onanien og det fælles sexliv.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere