Sexkonger går sammen og skaber legetøj til kinky par

Amerikanske Doc Johnson og Kink er gået sammen om at udvikle en ekstra kinky serie af sort sexlegetøj til mænd, kvinder og par

1 af 1
 

Manden bag Doc Johnson har nu mere end 40 år på bagen som producent af sexlegetøj, og i dag deler han lederskabet med sine to voksne børn. 

Senest er man gået sammen med amerikanske Kink om at fremstille en serie af produkter, der ikke mindst tiltaler personer, der er til det lidt mere hardcore, som legetøjets knaldsorte look tydelige understreger.

Produkterne og diverse tilbehør i ”Doc Johnson Kink serien primært er henvendt mænd og kvinder, der tænder på våd sex, analsex, s/m mv. 

Et rigtig godt eksempel i den anale boldgade er den vibrerende buttplug,der har en størrelse og udformning der gør, at ham eller hende, der ”udsættes” for den, får en ekstra mindeværdig oplevelse. Et analt produkt, der IKKE henvender sig begynderen, men som den mere garvede og krævende bruger kan få en mindre fest ud af at hygge sig med. 

Ron Braverman styrer fortsat forretningen
Ingen har nogensinde mødt personen Doc Johnson, for han findes nemlig ikke.

Til gengæld lever manden bag det succesfulde amerikanske firma, Ron Braverman, fortsat i bedste velgående. Her i 2018 deler farmand Ron dog ansvaret for Doc Johnsons velbefindende sammen med sine to voksne børn, der i kun højere og højere grad har fået indflydelse på måden, familiefirmaet fremadrettet skal drives videre på. 

At redegøre for antallet af forskellige typer af sexlegetøj, som det Californien-baserede firma igennem de sidste mere end nu 40 år har udviklet og fortsat sælger er næsten umuligt. Men hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj, kan du få en ret god ide om vvariationen af de produkter, Doc Johnson i dag verden over sælger,

Og selv om meget af produktionen med årene er blevet flyttet til Kina, hvor langt det meste sexlegetøj i dag produceres, så holder familien Braverman fast i deres fabrik og interne laboratorium for udvikling med mere end 500 ansatte hjemme i Californien.

Så Doc Johnson er til en vis grad fortsat hjemmehørende and made in USA – og vil formentlig fortsætte med at være det i mange år fremover, lyder meldingen fra den anden side af Atlanten.