Sexfitness-centre på vej i Danmarks største byer

2018 fejrede Scor.dk 20 års jubilæum – her i 2019 tager sexdatingsiden hul på at åbne seks sexfitness centre i henholdsvis Ålborg, Århus, Vejle, Odense, København og naturligvis Køge, hvor Scor.dk har hovedsæde

1 af 1
 

- I forbindelse med arbejdet med vores helt nye app, der hedder Knald Kalorierne, der beregner kalorieforbrændingen i forbindelse med udøvelsen af en række mere gængse sexstillinger, opstod ideen med den landsdækkende kæde af sexfitness-centre. Hvor man har mulighed for at sextræne og finde frem til personer, man passende kan benytte knalde-app'en sammen med i centret, forklarer Susie Castenlund, indehaver af Scor.dk.

- Vi har længe luret på chancen for at krydre mulighederne på Scor.dk med lignende tiltag ude i den såkaldt virkelige verden – og da kun flere og flere danskere bruger tid og kræfter på at træne fitness, hvorfor så ikke gå skridtet videre ved at etablere en decideret sexfitness-kæde? Hvor man kan kombinere styrke og smidighed i sengen og muligheden for at slanke sig med noget så lystbetonet som sexaktivitet. 

- Som bekendt skal man helst have lyst til at træne, hvis det for alvor skal blive til noget – så vi tror virkelig på, at de her indtil videre seks planlagte centre vil blive taget godt og positivt imod, smiler direktør Castenlund, der om den kommende center-kæde yderligere kan fortælle, at man naturligvis skal være over 18 år for at kunne benytte sig af sit lokale sexfitness-center. 

Knald Kalorierne af i dit lokale sexfitness-center
Desuden vil der blive krævet billed-ID for at få adgang til træningslokalerne, der naturligvis vil blive indrettet efter alle sexkunstens regler. Og er man først trådt ind over dørtærsklen til det lokale sex-center, så er man lige så anonym, som hvis man fx besøger en swingerklub. I centrene vil et nej til sex, nøjagtig som i swingermiljøet, til hver en tid være et nej, og respekteres dette ikke, så er det ud af vagten.

Samtidig forventes det, at brugerne af de nye centre på alle tænkelige måder respekterer hinanden – samt ikke mindst har stor respekt for, at der rundt om i centret dyrkes meget forskellige former for sex. Lige som sikker sextræning og oprydning efter sig selv er et must.  

- Knald Kalorierne er en fitness app, der beregner kalorieforbrænding ved forskellige typer af seksuel aktivitet – og håbet er naturligvis, at app-en i den helt store stil (også) vil komme i brug i de nye centre. Og yderligere seks centre, hvis det går godt med de første seks, vil hurtigt følge efter – og blive placeret i de byer og områder rundt om i landet, hvor der er den største tæthed af Scor-medlemmer. Så alle tre enheder, Scor.dk, de fysiske sex-centre og den nye knalde-app i sidste ende går op i en højere enhed, slutter direktør Susie Castenlund fra Scor.dk, som meget snart altså også kan skrive sex-center-indehaver på visitkortet.

Appen er tilgængelig fra 1. april.