Sexet undertøj er også til frodige kvinder

Selv om kinky og sexet lingeri måske ikke står øverst på hendes ønskeseddel, så forær hende alligevel et sæt i julegave. For jo mere lækker og fræk hun føler sig, jo større er chancen for sex også

1 af 1
 

Rigtig mange mænd tør af gode grunde ikke købe lingeri til deres koner/kærester/elskerinder.

For selv om man gør sig nok så umage – og måske endda har fået udførlige instrukser med hjemmefra, så er det nemmere at ramme ved siden af end at ramme plet.

Alligevel burde mange flere mænd turde at tage chancen med det sexede lingeri til hende.

For det første er du måske én af dem, der evner at købe det helt rigtige i hendes øjne.

For det andet ved vi også, at tanken tæller. Så er lingeri-gaven fuldstændig ved siden af, så giver forsøget points i sig selv.

For det tredje er det meget nemmere at finde frem til det helt rigtige sæt sexede undertøj til hende anden eller tredje gang, du gør forsøget. Man lærer jo som bekendt af sine fejl.

Sidst, men ikke mindst, så sætter en sexet jule- eller fødselsdagsgave helt automatisk meget mere gang i hyggen under dynerne derhjemme.

Og ”den frække gave” kan lige så godt være bundløst lingeri fra danske Sinful.dk, som det kan være den lækre og effektive vibrator, hun nu så længe har ønsket sig.

Store kvinder er også til sexet lingeri
Pipper hun derimod her op til jul hverken om nyt sexlegetøj eller kinky lingeri, så må du selv sørge for at bringe muligheden på bane.

Eller endnu bedre: fuldstændig at tage røven på hende med den erotiske gave, hun ikke anede, hun ønskede sig, men som hun med garanti nok skal blive super glad for. Og det som hun bliver glad for, skal også nok komme til at glæde dig.  

Og er hun en såkaldt stor pige, så hold dig endelig ikke tilbage. Plus-size kvinder elsker nemlig også at føle sig frække og sexede i et sæt hot lingeri.

Mange plus-size piger har i virkeligheden ofte nemmere ved at slå sig løs i sengen, når lingeriet fremhæver de kvindelige former, som det oftest gør.

Så hvad venter du på, mand?