Sexet lingeri til runde og gramsevenlige former

Indpakningen har en stor indvirkning på både afsender og modtager

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Der er intet galt med at være nøgen, men heller intet galt i, at der indimellem er bare en lille smule overladt til fantasien.

Derfor nyder mange at klæde sig kinky og sexet på. Til glæde og fornøjelse for både partneren og sig selv.

For ikke kun får han/hun noget ekstra ud af, at man dukker op i soveværelset iklædt sexet lingeri. Lingeriet kan i sig selv give en mere selvtillid, så man føler sig bedre tilpas med de fysiske udfoldelser – når man altså på et tidspunkt når så langt.  

Must-have til garderoben
”Erotisk lingeri er og bliver enhver kvindes absolutte must-have til garderoben. Frækt undertøj er nemlig ikke bare den perfekte måde at skrue temperaturen i soveværelset et par grader op - det er også den stensikre opskrift på, hvordan du kommer til at føle dig selvsikker, lækker og tiltrækkende fra allerinderst til alleryderst.”

Sådan fortæller danske Sinful.dk, der (også) er storleverandør af frækt/kinky/sexet lingeri til store damer, hvor netop formerne fremhæves på den frækkeste og mest pirrende vis.

Århus-baserede Sinful, der er Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj og alle typer af erotiske tilbehør, herunder et stort udvalg af lingeri til både ham og hende, skriver under kategorien ”Plus Size Lingeri” desuden:

”Du finder alle de sofistikerede, elegante og forførende lingeri styles, der flatterer din barm, sætter frækt spot på din bagdel og fremhæver dine hofters bløde og feminine linjer.”

Men da et frækt foto som bekendt siger mere end 1000 ord, så tjek lille denne indbydende model, hvis super lækre krammeformer går direkte i bukserne. Et super visuelt eksempel på, at lidt ekstra sul på kroppen sjældent gør så meget – tværtimod!