Sexede nytårsforsæt for 2017

Det er den tid på året igen. Juleferien nærmer sig sin slutning. Året er næsten omme, og vi er alle ved at gøre os klar til at fejre nytår, og mange gør sig måske tanker om, hvad det nye år mon vil bringe.

1 af 1

Annonce:

 

 

Hvis du er lige som alle andre mennesker, så går du sikkert rundt og tænker over et nytårsforsæt for det kommende år. Selvom det måske ikke kaldes for et forsæt, så lover vi alle os selv, at vi i det nye år vil gøre nogle ting anderledes. Men jeg synes, at vi næste år skal skippe tanken om at spise sundt, motionere mere, drikke mindre......Lav i stedet nogle forsæt, som vi rent faktisk ved at vi kan overholde. Undersøgelser har nemlig vist, at jo mere vi ønsker at noget skal lykkes, jo mere sandsynligt er det, at forsættet bliver overholdt. Og hvad er det så vi alle ønsker mere end noget andet? GOD SEX!!!!

I videoen herunder kommer Bitten fra Sexshop.dk med et par bud på nogle nytårsforsæt som burde være til at overholde. Artiklen fortsætter under videoen med flere eksempler på gode forsæt.


Et nytårsforsæt skal være noget vi virkelig vil…og hvem vil ikke have lækker sex?

 

1. Vær mere spontan
Glem ikke det gamle ordsprog: "Hvor der er vilje, er der vej". Hvis du er i humør til det, så lad det ske. Men gør det ikke kun til noget som omhandler spontan sex. Inkludér kys, kram, famleri og komplimenter. Alle disse ting vil gøre dit sexliv mere sexet!

2. Prøv nye ting
Eksperimenter så meget som muligt med nye stillinger i soveværelset. Eller, prøv noget nyt legetøj eller tilbehør. Køb f.eks. en lækker legetøjsæske med forskellige spændende stykker sexlegetøj, som med garanti nok skal pifte stemningen op. Der er f.eks. kommet med nogle nye, super skønne bokse fra den svenske brand LELO. Ligeså kan nye steder at dyrke sex også spice tingene gevaldigt op. Og her er en lille hjælp til at gøre tingene nye og spændende: Skriv alle de nye ting, som du ønsker at afprøve op på små sedler, og læg sedlerne i en skål, eller krukke. Og så tit det er muligt trækker I en seddel fra krukken og får det som står på sedlen til at ske.

3. Kommuniker
Virker umiddelbart ret simpelt, ikke? Men rent faktisk er der mange par der ikke taler om, hvad de ønsker og har behov for. Gør det nye år til et, hvor I snakker åbent om sex, og hvad I godt kan lide, hvor tit I ønsker det og ikke mindst HVORFOR I kan lide det.

4. Vær kinky
Med at være kinky menes ikke, at du behøver at dykke ned i BDSM livsstilen. Men at tilføre lidt kink kan betyde rigtig meget for at få mere sexet sex i det nye år. Har I aldrig prøvet at se porno sammen? Så gør det! Har I lyst til at prøve bondage? Så køb nogle bondagereb! Aldrig prøvet rollespil? Køb et skolepige kostume!

5. Stop med alle undskyldningerne
Hovedpine, ingen tid, ingen lyst......vi har vist alle undskyldninger for, hvorfor vi ikke dyrker sex. Men selv et lille bitte forspil kan betyde meget på den lange bane og gøre jer gladere og gøre jeres forhold meget stærkere. Så tag lige og find tiden til at forkæle, og blive forkælet.

6. Vær intime
Sex er ikke lig med intimitet. Mere jo mere intime I er med hinanden, jo mere får I lyst til sex. Så, tag nogle varme bade sammen, nus hinanden, hold i hånd, giv hinanden massage, kram hinanden. Vejen til bedre sex er ikke så kringlet endda, og med det rette tilbehør går det nærmest som en leg.  Alt hvad der bringer jer tættere på hinanden er med at gøre 2017 til et bedre år. Godt nytår.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere