Sexdukkerne kommer - og det gør du nok også...

Det er ikke kun singlemænd, der hygger med sexdukker

1 af 1
 

Som med alt nyt og anderledes kan man enten springe med på vognen og få det bedste ud af mulighederne - eller man kan vælge at vende tommelfingeren nedad. Og om du vil det eller ej, så er sexdukkerne, henvendt mænd, i disse år på meget stærk fremmarch. 

Ja, de frække dukker er her rent faktisk allerede i hobetal - og de kommer i alle tænkelige størrelser og afskygninger.

Det kan du opleve hos landets førende webshop med salg af sexlegetøj, Sinful.dk.

Og nøjagtig som med alle tænkelige afskygninger af sexlegetøj, så er der noget for enhver tænkelige smag at vælge imellem, når en fræk dukke til hygge leg derhjemme skal udvælges.

Er du fx fuldstændig skudt i kvinder med store og runde numser - og hvor det samtidig er ok at gå i krig med de anale fornøjelser - så bør valget naturligt falde på en anal-venlig model som denne. Hvor der også er adgang og indgang til vagina – blot i tilfælde af, at du ønsker en smule variation.

Du styrer
Sexlegetøj sparker pr. automatik døre ind til helt nye typer af lege både i og uden for sengen – og det samme er tilfældet, hvis en af de frække og indbydende dukker får lov til at lege med derhjemme. Men hvorfor skulle hun, altså dukken, dog ikke få lov til det?

Ok, så nemt går det måske ikke i alle parforhold. På den anden side kan sexdukken over alle sexdukker jo fungere som seksuel aflastning for konen. Og/eller agere et super frækt tredje hjul i sengen i forbindelse med trekanten, I så længe har talt om at prøve.

En kanon løsning, da dukken efterfølgende hverken skal køres hjem eller i tide og utide ringer til dig i dagene efter. Desuden har ”frække Dukke-Lise” heller ikke det fjerneste imod at opholde sig i skabsmørket indtil næste gang, din/jeres lyster i retning af lidt heftig dukkesex opstår.  

Sidst, men slet ikke mindst, så har sexdukken ikke det fjerneste at sige med hensyn til hverken hvor, hvornår og hvordan – og det er sgu da egentlig også ret fedt eller hvad?