Sexdukke-Lise med de ultimative silikone-bryster

Med sexdukken kan du dyrke alle former for sex. Og dukke-pigen kan også være den ufarlige vej til den super frække trekant, du og kæresten fantaserer om

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

En af de store fordele ved at bruge sexlegetøj er, at man kan gemme det af vejen, når man ikke orker mere.

Og selv om den nye sexdukke i silikone på alle leder og kanter ligner og føles som en ægte kvinde, så er det altså kun et stykke sexlegetøj. M

Efter endt fornøjelse med kan placere i den mørkeste afkrog af huset, indtil lysten til at være sammen med ”hende” atter melder sig – og hun vil med garanti aldrig sige nej.

For ikke så forfærdelig mange år siden, var sexdukker i de fleste tilfælde lig med oppustelige bolledukker i plastik. Dem skulle man have lidt af en veludviklet fantasi og sexlyst for at give sig i kast med. Hvis man da ikke var tanden mere til enten bollefåret eller bollegrisen.

I dag ser det – heldigvis da – noget anderledes ud. Her i 2019 er langt størstedelen af de mest efterspurgte og solgte sexdukker på markedet nemlig fremstillet i silikone eller fx virtual skin (TPR), der kommer endda meget tæt på oplevelsen af at være sammen med den ægte vare.

Vagina, anus og kæmpe silikone-bryster
Er du til store og strittende silikone-bryster – ja, så er sexdukken svaret på dine mest vilde og våde fantasier. 

”Hun er yderst realistisk og naturlig blød, og så passer hullerne til alle penisstørrelser. Du kan nyde din Pipedream Fuck Me SIlly 2 Realistisk Real Doll i mange forskellige stillinger, prøv dig frem og find din favorit. Hvis du vil have en endnu mere realistisk oplevelse er det vigtigt, at påføre vandbaseret glidecreme inden brug.

Både vagina og anus har forbindelse til den samme kanal, som er ca. 18 cm lang (meget stram og elastisk). Da Silly Real Doll er lavet så realistisk som muligt, får du den mest naturtro oplevelse nogensinde,” skriver Sinful.dk om en af de mange populære sexdukker, den danske webshop med sexlegetøj kan byde kunderne på.

  Om dette er sexdukken, du og hustruen sammen skal hygge med – hvis hun altså er med på legen, må være helt op til dine lyster og overtalelsesevner. En anden og måske endnu frækkere mulighed i genren kunne nemlig lige så godt være (savle, savle!) Penthouse udgaven.