Sexarbejdere i protest med Trump

Ønsker præsident Trump at tage livet af sin egen yndlingsindustri?

1 af 1

Annonce:

 

Præsident Trumps korstog mod Obamacare, der vel er det nærmeste amerikanerne har været på en offentligt sygesikring, truer nu med at tage livet af sexindustrien i USA. For uden et helbredsmæssigt sikkerhedsnet vil mange være ilde stedt og flere af kunderne, vil vælge sex fra for at få råd til sygdomsbehandling.

Det kunne næsten se ud som en særdeles udspekuleret måde at få skovlen under den amerikanske sexindustri. Men når man tager den siddende præsidents ivrige forbrug af netop prostituerede med i betragtning, er der nok nærmere tale om det, amerikanerne kalder ”collateral damage”, altså en uheldig sidegevinst eller følgeskade.

Udfases Obamacare og erstattes med Trumpcare, vil mange af de prostituerede, chaufførerne og bartenderne i netop sexindustrien ikke længere have økonomisk overskud til at modtage lægehjælp og blive behandlet for f.eks. den slags ”collateral damage” der er ved deres erhverv. Og da de fleste prostituerede oftest er enlige mødre, vil deres børn heller ikke have mulighed for behandling. Samtidig vil pensionister og lavtlønnede ikke have råd til en prostitueret længere.

Det har fået en gruppe medarbejdere i sexindustrien til at danne protestgruppen ”Hookers For Healthcare”. En sådan gruppe burde jo nok kunne råbe præsidenten op, skulle man synes. Nu er spørgsmålet blot, om det får det til at gå op for præsidenten, at han er ved at tage livet af sin egen yndlingsindustri.

Et par af medlemmerne i ”Hookers for Healthcare” kan opleves i denne pornofilm hos Eromaxx.dk.

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere