Sex sikre veje til at give hende en orgasme

Skal du sikre dig, at hun får en orgasme, hun sent vil glemme, skal du naturligvis stimulere de rigtige steder på hende

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Selv om hver eneste kvinde har sine egne præferencer, så er det de 6 samme metoder, du bør forsøge. Hvilke det drejer sig om, får du at vide her.

Vil du virkelig gøre indtryk på hende, skal du give hende en orgasme, hun aldrig vil glemme – og gerne flere i streg. Det giver dig en pokkers masse ekstra credit, du så kan nyde godt af senere.

Men det der virker på en kvinde, er det ikke sikkert, virker på en anden. Det skal jo ikke være for nemt, vel? Og oftest skal du stimulere flere steder på en gang. Men heldigvis er det begrænset, hvor mange måder du skal brug for at udløse en superorgasme hos hende. Faktisk er der kun seks – ja, sex – metoder, der hver for sig eller tilsammen kan give hende den superorgasme, hun drømmer om.

Klitoris er det sikre første sted at prøve
Hovedparten af alle kvinder har brug for stimulation af deres klitoris, for at kunne komme. Basta. Så enkelt er det! Kun omkring 18 procent af alle kvinder kan få orgasme på andre måde.

Så klitoris er et godt sted at starte din søgen efter superorgasme-udløseren. Men desværre kan du ikke stimulere den bare ved at bruge den almindelige missionærstilling. Skal I absolut bruge denne stilling, skal du læne dig lidt mere fremad, så din penis berører klitoris, hver gang du kører rumsterstangen frem og tilbage i hende.

Du kan naturligvis også kærtegne klitoris på andre måder (derom senere), eller I kan bruge et stykke sexlegetøj under akten. Det giver med garanti også pote.

Numsen er et andet godt sted at stimulere
Selv om hun ikke er til analsex, er numsen oftest en god genvej til at få hende til at komme. For omkring anus sidder der en masse nerveender, der nemt kan stimuleres, så hun får en orgasme, eller det hjælper med til, at hun kommer.

Et godt trick kan være at tage et godt greb omkring hver af hendes balder, så anus bliver udspilet en lille smule. Derved trigger du nerveenderne, og øger derved chancerne for, at hun kommer.

Oralsex
Så er vi tilbage ved klitoris igen. Men denne gang må du i gang med tungen. Her er det ekstremt vigtigt, at du følger med i, hvornår hun virker, som om det er godt, og især hvornår det ikke er. Lad hende eventuelt styre dit hoved (det med tungen), så du rammer hende der, hvor det gør ekstra godt.

Tungekys
Selv om der næppe bliver tid til de vilde tungekys, når først I nærmer jer klimaks, hører der altid tungekys til i starten eller undervejs. Det viser en undersøgelse fra 2017 af 50.000 voksne personer ifølge Men’s Health.

Undersøgelsen afslørede nemlig, at kvinder har større sandsynlighed for at komme, hvis de er blevet stimuleret ved en blanding af tungekys, oralsex og stimulation af klitoris og skede. Kom i gang, mand!

Husk nakken
Nakken er en meget overset erogen zone, især hos kvinder. Så nus om den, kys hende eller slik hende i nakken. Det har en overraskende god effekt.

Kom rundt over hele kroppen
En god måde at starte hele samlejet på er at give hende en grundig omgang massage. Det er en god undskyldning for at komme rundt på hele hendes krop. Undervejs opdager du måske nogle af hendes hemmelige erogene punkter, du kan gøre brug af senere.

Det virker! Beviset kan du få lige her!