Sex i mørket med en fremmed

Lyder det ophidsende, får du mulighed for at leve det ud i praksis, hvis du tager en tur i den københavnske swingerklub Cityswingers. Men selv om det foregår under kontrollerede forhold, er det ikke noget, der anbefales til nybegyndere i swingermiljøet.

1 af 1

Annonce:

 

 

Sex i mørket! Det lyder frækt. For det er helt anonym sex, hvor du kun rører og mærker, men ikke rigtig ved, hvem det er, du er sammen med. Det handler ikke om at kneppe løs i mørket, men at føle og nyde at blive følt på. Det tænder især mange piger, fordi de elsker at blive begæret.

Sex i mørket handler om gensidig tillid

Men selv om det er superfrækt, handler sex i mørket især om, at kunne stole på hinanden og give hinanden lov til at mærke efter, om det er det rigtige for den enkelte. Derfor skal man også kunne acceptere et nej, hvis det ikke er. For det kan give rigtig mange moralske tømmermænd. Så derfor er det vigtigt, at alle når at få både krop og sjæl med.

”Det er ikke noget, vi anbefaler førstegangsbesøgende at deltage i – heller ikke selv om det er en fantasi, man længe har gået med. I stedet skal man give sig selv tid til at komme ind i miljøet og lære sig selv og hinanden at kende i det miljø, der eksisterer i en swingerklub”, fortæller Allan Zeuthen, der ejer Cityswingers i København.

”Det er også vigtigt, at man har pli og kan finde ud af at dyrke sikker sex. For i mørket er deltagerne meget afhængige af, at de kan stole på hinanden, for at de kan give sig ordentligt hen”, forklarer Allan Zeuthen til Side6.dk.

 

Vis, hvad du er til

Derfor er hver enkelt deltager udstyret med to lysende armbånd, hvor farverne på armbåndene signalerer, hvad man er til og hvilket køn man har. Har du rødt armbånd på, er du også nysgerrig på dit eget køn og er farven blå, tager du selv kontakt. Gule armbånd er mænd, pink er kvinder og grønne er par.

Det er tilladt at røre, før man spørger – undtagen på dem med blå armbånd. Men man skal være klar til at kunne tåle og respektere et nej. Det er reglerne og så handler det ellers bare om at nyde det.

Er du mørkerad?

Er du mørkerad, er sex i mørket måske ikke det mest oplagte sted for dig. ”Men heldigvis er resten af klubben fuldt oplyst”, fortæller Allan Zeuthen med et smil. ”Vi oplever også, at der er dem, som finder hinanden ude i lyset ved baren og så i løbet af aftenen bevæger sig ind i mørket og leger med. Det at have en kendt partner med ind i mørket, giver mange den ekstra lille tryghed, der gør, at de tør springe ud i oplevelsen”.

Har du lyst, kan du læse mere om arrangementet på www.swingeren.dk.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere