Sex-hjælpemidler eller sexlegetøj?

Der er en væsentlig psykologisk forskel på, om man betragter sin vibrator og masturbator som sexlegetøj eller hjælpemidler

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Sexlegetøj, erotiske hjælpemidler, sex hjælpemidler - tre ord/begreber, der i virkeligheden dækker over nøjagtig det samme.

Derfor er det vel egentlig også lige meget, om man benytter det ene eller det andet begreb. 

Ja – og så alligevel ikke helt. For lige så snart, ordet/begrebet hjælpemiddel kommer i spil, så signalerer det helt automatisk, at man ikke kan selv. At man skal have hjælp – og på netop den konto, er der vist ikke meget tvivl om, har mange igennem tiden holdt sig fra at købe en vibrator, en dildo eller en masturbator.

For hvorfor bruge penge på en hjælpemiddel, hvis man godt kan selv – med fx højrehånden. Desuden er det lettere pinligt at benytte et hjælpemiddel for at komme hele vejen i mål. 

Fra hjælpemiddel til sexlegetøj
I dag er det kun de færreste, der benytter sig af begreber som sex hjælpemidler og erotiske hjælpemidler, mens langt, langt de fleste af os kalder en spade for en spade og benytter ordet/begrebet sexlegetøj. Som til gengæld så dækker over et hav af meget forskellige kategorier og produkter, men det er en helt anden historie.

At ”sexlegetøj” så konsekvent benyttes i dag, er langt hen ad vejen nemmere for os alle. Både de, der køber sexlegetøjet for at (sex)lege med og krydre onanien og sexlivet. Lige som manden, der har problemer med at opnå rejsning uden brugen af fx en penisring, ikke nødvendigvis behøves at spørge efter et hjælpemiddel, når han skal handle ny penisring eller en penispumpe.

To af de stykker sexlegetøj til mænd, penisringen og penispumpen, der i mange år har døjet under lige netop at have været stemplet som hjælpemidler. Til trods for, at begge produkter helt klart også er fantastiske til at sexlege med. Både for ham solo og parret i fællesskab.

I ”gamle dage” blev vibratorer til kvinder også meget tit omtalt som hjælpemidler, hvorfor også mange kvinder, der kunne selv, ofte afholdt sig fra at krydre onanien med en fx en klitoris vibrator. I dag, hvor alle siger sexlegetøj, så er sagen heldigvis en helt anden.

Til glæde og fornøjelse for både dem, der måske ikke helt kan selv – og dem, der udmærket godt kan selv, men som ser en fordel ved at optimere onanien og/eller det fælles sexliv med et eller flere stykker sexlegetøj.

Ovennævnte stykker sexlegetøj er alle fundet hos Skandinaviens førende sexshop med salg at alle typer sexlegetøj til både mænd, kvinder og par, danske Sinful.dk.