Sex-gyng-gang det nye år i møde

Få gang i sexlivet med en sexgynge

1 af 1
 

Det siges, at den type af sex, man dyrker, kun begrænses af ens lyster og fantasi.

Alligevel findes altså også andre begrænsninger end hvor fantasifuld man nu engang er. Fx er det rigtig svært at dyrke de former for sex, man ved hjælp af en sexgynge kan dyrke - uden netop at have en sexgynge til rådighed.

Så overvejer du at forære hende en sådan i julegave, så tager du ikke kun røven på hende. Altså i overført betydning. Du åbner samtidig en dør for helt nye typer af sexoplevelser, I fremover har mulighed for at dyrke sammen. Og hvor det nødvendigvis ikke altid er hende, der splitternøgen og med vidt spredte ben tager plads i gyngen.

Og tro nu ikke, at du kan undgå at komme en tur i gyngen på grund af de ekstra kilo, du henover julen kalkulerer med at tage på. For Fetish Fantasy Sexgynge, der er fundet hos webshoppen Sinful.dk, kan nemlig (som minimum) bære op til hele 180 kilo.

Hvis du mener at have set netop denne her version af sexgyngen et sted tidligere, så har du/I med garanti set Desperate Housewives, hvor Bree får en sådan foræret – og hvor en af veninderne må forklare hende, hvordan legetøjet kan benyttes.

Om du/I vælger den ene, anden eller tredje type af sexgynge, så vil I, som par, helt automatisk opnå et sexliv med meget mere sving og swing i. For pludselig kan I nærmest dyrke helt vægtløs sex sammen. Fremfor fx at slide og slæbe sig en pukkel eller diskusprolaps til i forbindelse med at skulle kaste rundt med hende ”som en rigtig mand”.