Selma, 37: Jeg elsker at tage en stærk mand bagfra

Selma har eget firma - og så er hun domina

1 af 1
 

-- Hver uge genpublicerer vi en fræk artikel fra vores store arkiv --

Vi har besøgt en kvinde, der ved et tilfælde fandt ud af, at hendes hobby eller livsstil kunne blive en slags deltidsarbejde, der også kunne bruges til at få magtmændene i de rigtigt dyre jakkesæt til at slappe helt af.

Selma er 37 år og domina til hverdag og fest.

- Jeg har altid interesseret mig for bondage og dominans og dyrket det meget. Jeg fandt ret hurtigt i mit liv ud af, at jeg ikke var interesseret i et klassisk forhold med mand og bil og hund et sted i forstæderne - selvom jeg jo egentligt bor i forstæderne alligevel.

- Jeg ville have plads til at dyrke mine eksperimenter, og jeg tror, jeg kun var 19 år, da jeg første gang prøvede at dominere en fyr. Det var det frækkeste, jeg nogensinde havde prøvet, og siden da har det være det vigtigste element i mit sexliv og egentligt også i mit liv i øvrigt.

Selma eksperimenterede sig vej igennem det sorte univers og blev en ret rutineret domina. Og nogle af rollespillene blev også brugt i hverdagen.

- Efter min uddannelse og nogle år som underordnet i diverse firmaer opdagede jeg, at jeg hellere ville være den styrende, også på jobbet. Så jeg blev selvstændig og havde i perioder flere folk under mig. Det fungerede rigtigt godt, men så kom krisen, og så gik mit firma konkurs. Pludselig stod jeg uden arbejde, uden underordnede og uden særligt mange penge.

Direktører vil have det hårdt
Men Selma var stadig domina og mærkede mange potentielle ’slaver’ rundt omkring i bestyrelseslokalerne i byens firmaer.

- Når du er styrende, kan du lynhurtigt mærke på folk, du møder, om de har submissive elementer i sig, og det har selvfølgelig også en betydning, når du sidder i en forhandlingssituation. Jeg har mange gange brugt domina-tricks hen over forhandlingsbordet, og hvis du er submissiv - bevidst eller ej - så adlyder man de små vink, man får. Så længe de bare leveres rigtigt.

Så er det også tit sket, at jeg har inviteret sådan en jakkesætsfyr med hjem efter forhandlingerne til den store omgang. En forhandling er jo altid en situation med udveksling af magt, og der kender jeg jo spillet bedre end de fleste.

Kreativt
Desværre var der ikke flere forhandlinger, da Selma pludselig stod uden firma, og så var det tid at tænke kreativt.

- Jeg er gennem årene tit blevet tilbudt penge for at dominere mænd, både via scor og i andre situationer, men jeg har altid sagt nej. Det er ikke, fordi jeg er forarget over tilbuddet, men fordi det jo så er en situation, hvor det så ikke er mig, der styrer 100 procent, og det er jeg ikke interesseret i.

- Men nu stod jeg så uden mit firma, uden job, og selvom jeg da ikke var fattig, så havde jeg brug for en indkomst. Så tænkte jeg, at det måske var værd at prøve. Jeg kunne jo selv sortere og stille krav og vælge de mænd, jeg havde lyst til at lege med alligevel. Om der var penge inde i billedet, gjorde måske ikke den store forskel. Sådan forestillede jeg mig i hvert fald, at det ville være. Men det viste sig at være noget mere kompliceret, end jeg lige havde regnet med.

 

Penge gør en forskel
Men det kan være svært at føle sig som 100 procent domina i en situation, hvor man er købt til at levere en rolle. Virkelighed og fantasi er meget forskellig.

- Jeg kunne mærke, at det påvirkede mig, at det var en anden, der havde betalt for oplevelsen og, at jeg skulle give ham smæk, fordi han ville have det, i stedet for at det var mig, der ville det. Det tog mig lidt tid at vænne mig til psykisk, men heldigvis har jeg altid været god til at styre mig selv mentalt.

- Jeg tror faktisk først for alvor det hjalp, da jeg begyndte at bruge min strapon igen. Den havde jeg ellers holdt pause med i nogle år efter en uheldig oplevelse.

Da Selma fortæller om sin uheldige oplevelse, har jeg svært ved at sidde stille på stolen, for det er nok mange mænds værste mareridt.

- Det var en ung fyr, jeg bollede bagfra, og pludselig sprang der noget, så der stod blod udover det hele. Han måtte på hospitalet og sys, men ugen efter var han da tilbage efter mere. Det fik han nu ikke, men siden brugte jeg ikke den strapon.

- Nu var der så en del af mine ”klienter”, der gerne ville bolles bagfra, så jeg købte mig nogle stykker og gik i gang. Det hjalp. Det gav en følelse af at være helt tilbage i kontrol. Og så elsker jeg virkelig, når der ligger en stor stærk mand på alle fire foran mig, med eller uden hænderne bundet og bliver kneppet godt og grundigt igennem.

Mange kunder
Selma var ikke overrasket over, at der fandtes magtfulde mænd, der ville domineres af en stærk kvinde. Men overrasket over, at der var så mange.

- Der begyndte også at komme typer, der var lidt usædvanlige for mig i hvert fald. Nu er jeg ellers altid gået efter yngre, maskuline typer, der godt kan lide at underkaste sig, men nu begyndte der at komme direktører og mænd helt fra toppen, der trængte til virkelig at blive styret.

- Nogle af dem skulle svinebindes og kneppes hårdt. Det var interessant at se, at desto mere kontrol og ansvar de havde til hverdag, desto mere havde de behov for at underkaste sig.

- Jeg forstå jo godt mekanismen, men jeg har aldrig selv haft det på samme måde. Min måde at stresse af på, har altid været ved at lade det gå udover en anden. Man skal tage ansvaret ekstremt alvorligt, men jeg ville ikke føle andet end irritation, hvis jeg skulle underkaste mig, selvom jeg jo også har været leder.

Rygter
Og rygtet løb åbenbart som en løbeild gennem miljøet. Der var en ny domina i byen, med en stor ”pik”. Kunderne rullede ind.

- Det blev faktisk for meget på et tidspunkt. Det er jo nemme penge, og jeg kan sagtens forstå dem, der bliver afhængig af pengene. Men for mig var det jo hele tiden meningen, at det skulle være midlertidigt, så selvom jeg let kunne have fire-fem kunder om dagen, nogle gange, så sørgede jeg altid for max at have to.

Ellers sled det for meget på mig. Det er jo ligesom at gå på date med sex. Man kan kun rumme så meget intimitet ad gangen, og for mig er det meget intimt, også selvom det er sex, der bliver betalt for.

- Det er måske også derfor, jeg blev så populær. Jeg var helt til stede, og gjorde det til en lidenskabelig og intens oplevelse. Jeg tog heller ikke penge for tiden, men for oplevelsen, så hvis jeg var i humør til det, kunne seancen godt var to-tre timer. Men jeg tog mig altid retten til at stoppe, når jeg bestemte, at det var tid, og det respekterede de.

Dårlig oplevelse
Selv så stærk og afklaret en dame som Selma kan være uheldig og have behov for at tage vare på sig selv.

- Jeg har nok været heldig, kan jeg høre på nogle af mine ”kolleger”. Men jeg har kun haft én dårlig oplevelse. Det var også en fyr i jakkesæt. Jeg fangede hurtigt, at han ikke var så højt oppe af ranglisten, som han gerne ville være, og det var måske det, der fik ham til at virke lidt frustreret.

- Han blev bundet og lå og kommandere rundt med mig, og den går jo ikke. Da jeg til sidst ikke kunne få ham til at holde kæft med slag eller andet, gik jeg han til hans telefon, låste den op med et trick, jeg har lært af en ung hackerfyr, og gik ind på hans telefonbog og fandt hans kone.

- Han råbte og skreg af mig, så sagde jeg, at nu ringede jeg til hans kone, og så kunne han lige spørge hende, hvad hun synes om hans opførsel. Så ringede jeg op og holdt telefonen hen til ham. Hans kone tog også telefonen og sagde: ”hej Skat”…hallo? Hallo?

- Så blev han helt stille. Jeg gav ham et par slag med pisken, mens han havde telefonen ved øret, men han hylede ikke. Han kom ikke igen. Men ellers har jeg faktisk kun haft gode oplevelser. Men så kom chancen for at starte firma op igen, og så lagde jeg det hele på hylden. Det var interessant, men jeg tror ikke, at det er noget jeg skal leve af nogensinde.