Seks grunde til ikke at gå tilbage til ex’en

Det kan være fristende at finde sammen med sin ex igen, fordi ensomheden kradser. Men der er rigtig mange gode grunde til at lade være. Du får seks af dem lige her.

1 af 1

Annonce:

 

 

Det kan siges på mange måder, men en af de mere populære er: Gå aldrig tilbage til en fuser. Hvis du en gang har slået op med en person, er der en grund til det. Det kommer ikke til at ændre sig af, at I finder sammen igen.

Vi er blevet inspireret af Elite Daily til denne artikel med seks grunde til, hvorfor du ikke skal finde sammen med din ex igen. Lige meget om det var dig eller hende, der slog op.


1. Hvis det var meningen, at I skulle være sammen, ville I være det

Det kan lyde meget lommefilosofisk, men hvis det var meningen, at I skulle være sammen, så ville I være sammen. Så ville I ikke have slået op og nu sidde og diskutere, om I skal finde sammen igen.


2. Du finder aldrig den rigtige, når du er sammen med den forkerte

Der var en grund til, at du slog op med din ex-kæreste. Hvis I finder sammen igen, og begge går på kompromis, er det meget muligt, at I går glip af at finde et menneske, som I ville passe meget bedre sammen med.


3. Personen vil blive ved med at såre dig

Selvom din ex-partner siger undskyld, hver gang han eller hun sårer dig, vil personen højst sandsynligt komme til at gøre det igen. Lige meget hvad vedkommende har gjort, er det derfor bedre at komme videre end at blive i et forhold, der ikke fungerer. Og et nyt svigt kan hurtigt rippe op i de gamle sår og gøre et hele endnu mere uudholdeligt.


4. Respekten kommer aldrig tilbage

Hvis du en gang har mistet respekten for din partner, kommer den ikke igen. Det er lige meget, hvad din partner gør, og hvor meget du prøver at arbejde på det. Et forhold uden respekt kommer ikke til at fungere, og det er derfor bedst, at du bare dropper at give det en chance mere.


5. Det bliver aldrig så godt som i starten

Når du sidder og savner din kæreste, tænker du sikkert tilbage på dengang, hvor alting var godt. Sandsynligheden taler for, at du tænker på dengang, hvor I lige var blevet forelskede. Dengang hvor I havde lært hinanden godt at kende og ikke længere var usikre på hinanden, men heller ikke havde fået øje på hinandens fejl og mangler. Den tid er også fantastisk, men den kommer ikke tilbage, når du først har set fejlene.


6. Der er en, der er bedre for dig

Det kan være fristende for dig at finde sammen med din ex, hvis du er ensom. Men det at holde ensomheden på afstand er ikke godt nok til at være i et forhold med nogen.

Sandsynligheden taler derfor for, at der findes en anden person derude, som er langt bedre for dig. Det handler bare om, at have tålmodigheden til at finde denne helt rigtige person.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere