Seks gode mål for jeres sexliv

Det aldrig for sent at lave et nytårsforsæt om sex, heller ikke selv om vi er langt inde i februar. Så kan du bare kalde dem mål – og dem giver vi dig gode seks bud på her, som kan indføres any time i løbet af året

1 af 1

Annonce:

 

 

Hvis du ikke har lavet et nytårsforsæt i forhold til sex endnu, er det slet ikke en dårlig ide at begynde på det nu. Eventuelt kan du jo bare kalde det et for et mål – og så fortsætte med det.

Et godt sted at starte er med det helt simple mål, at du bare gerne vil have mere sex. Men det kan også nemt blive lidt for ukonkret. Derfor har vi ladet os inspirere af womenshealthmag.com til at lave seks mere konkrete mål for dit sexliv, du med fordel kan tage afsæt i.
 

1. Fortæl din partner, hvordan du gerne vil have sex

Dette punkt kan handle om, at du fortæller din partner om dine seksuelle fantasier. Det er ofte den bedste måde at finde ud af, om hun er med på at udleve nogle af dem. Det kan dog også bare handle om, at du fortæller din partner, hvad du godt kan lide ved sex med hende, og hvad du ikke kan lide – hvis du tør.
 

2. Sæt dig selv først

Nogle mænd får sat kvinden og hendes orgasme før deres egen. Hvis du er en af dem, kan det være en god ide at prøve at fokusere noget mere på dig selv – uden at du glemmer hende, naturligvis.
 

3. Brug 15 minutter om ugen på at tænde hinanden

Det her mål er meget konkret i forhold til at komme tættere på din partner. Det kan være, at I tager et bad sammen, giver hinanden massage eller ser en god pornofilm sammen. Det behøver dog ikke at ende med, at I har sex bagefter, men det gør jo selvfølgelig ikke noget, hvis det skulle ske alligevel.
 

4. Lav lister over det, du gerne vil prøve i sengen

Det er meget muligt, at du allerede har en lang mental liste over alle de ting, du gerne vil prøve i sengen. Med hvorfor ikke få skrevet de ting ned, som du måske vil prøve, og dem du absolut ikke vil prøve. Få hende derhjemme til at lave en række lignende lister. Så kan I sammenligne med hinanden bagefter. Måske bliver det nemmere at få opfyldt dine drømme, end du havde regnet med.
 

5. Udlev dine fantasier

Det er et rigtigt godt mål, at få udlevet nogle af dine seksuelle fantasier. Find en fantasi, som din partner er med på og kom så i gang. Måske giver listen fra før svaret på hvilken.
 

6. Seksuelle minder

En god måde at få mere sex på er ved at tale om og dele minder om sex med din partner. Det vil nemlig få hende til at tænke mere på sex også. Sex avler nemlig sex.
 

Kom i gang – sammen

Som du kan se, giver det at opstille nogle mål – og opstille og diskutere dem sammen med din partner – gode muligheder for, at I kan få noget mere sex sammen. Så synes du, at der er lidt langt imellem lagengymnastikken, er det bare med at komme i gang med at få sat nogle mål for jeres sexliv.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere