Se yndige Ella i fræk wet-look catsuit sutte stor sugekop dildo

Den veltrimmede Ella har et glimt i øjet, da hun kommer gående ind på den spejlblanke plexiglas plade. Læs med og find ud af, hvilket hedt eventyr, Ella nyder i det kropsnære sorte wet-look catsuit den dag.

1 af 1

Annonce:

 


Elvira Friis har mange utroligt sprøde veninder, som hun gladeligt viser frem. De elsker dampende hed sex og gerne den kreative, legende slags. Sprøde, veldrejede piger, der elsker at lege, gå til kanten og prøve nye stillinger og nyt legetøj for at få nye, dybere orgasmer og endnu bedre nydelse, end de har oplevet før. Fanget på HD til et frækt univers, hvor en masse hungrende fyre og måske kvinder kan se med. En af dem er smukke, yndige Ella. En lækker, slank brunette med faste små bryster, vel trænet røv og et helt særligt, hedt blik i øjnene.

Videostills: ElviraFriis.dk  

Ellas røde læber elsker den store gennemsigtige sugekop dildo

Plexiglas pladen er spejlblank og står flot i kontrast til den mega lækre Ella, med hendes smukke, lange ben og med de elegante, sorte stilletter. De blodrøde læber omslutter den gennemsigtige, store gennemsigtige sugekop dildo, Ella har sat fast med en sugekop på plexiglas pladen og hun sutter løs, som havde hun aldrig gjort andet. Ella elsker at give et godt blowjob. Det kan ses i hendes smukke grønne øjne.

Vil du også gerne have din kone derhjemme, til at elske at sutte som Ella? Så skal du overveje, om din hygiejne er god nok eller om du presser for hårdt på. En undersøgelse, lavet af Maj Wismann, viser at kvinder oftest ikke bryder sig om at gå ned på deres partner, hvis den smager dårligt eller hvis der bliver presset for hårdt på. Eller hvis den simpelthen er for stor. Har din kone traumer fra før, kan du som den lækre Ella, lære din kone at kunne lide at sutte din pik igen, ved at øve med en dildo og eventuelt glide creme med smag. Det virker godt til at påvirke psyken, hvis man er bange for at den smager dårligt. Skal konen have en lille lektion i, hvordan man er kærlig overfor din pik, kan du også lade hende se hvordan Ella gør i filmen her.

Videostills: ElviraFriis.dk  

Pirrende wet-look fetich catsuit med åbning til at ride den store gennemsigtige sugekop dildo

Ella stråler i sin wet-look catsuit og særligt, da hun åbner lynlåsen, så hun kan ride dildoen. Ella er blevet godt liderlig af at sutte den flotte dildo, og der er fetich catsuittet et smart valg. Det ser også utroligt godt ud, på den smukke, slanke brunette.  Hun nyder dildoen i flere forskellige stillinger, mens de lækre stilletter står ude ved siden, så sko fetichisten kan nyde synet imens. En utroligt fræk scene, der særligt for fetichisten er dampende hed og et syn værd. Se scenen og find ud af, hvilke stillinger, den hotte brunette Ella kom igennem denne dag.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere