Se mit nyt armbåndsur, moster

Småbørn er tit årsag til søde, sjove og også nogle gange lidt pinlige episoder. Således kom en moster til en lille pige på to år forleden ud for en episode, hvor der med rette kan sættes hak i alle tre kategorier. Læs med og hør, hvad det var, den lille pige havde fundet på natbordet.

1 af 1

Annonce:

 

 

Ifølge Dagens.dk fik engelske Amy-Jade Barlows niece Macy på to år nemlig fat i noget på mosterens natbord, som hun mente var et lyserødt armbåndsur. Det tog hun på armen og vandrede så stolt ind til mosteren og viste sit nye ur frem.

Problemet var bare det, at det ikke var et armbåndsur, men mosterens kærestes penisring med indbygget vibrator, den lille pige havde fået fingrene i. Vibratordelen på den lyserøde penisring var selve uret og selve silikone-ringen havde den lille pige så krænget om håndleddet.


Sjov episode der var lidt svære at forklare barnets forældre

Til at begynde med synes Amy-Jade og hendes kæreste, at det da var en lidt sjov historie, selv om især kæresten var lidt pinligt berørt over forglemmelsen på natbordet. I hvert faldt blev penisringen hurtigt taget af pigens arm.

Pinligt og akavet blev det da også, da Amy-Jade skulle forklare episoden til pigens forældre og mormoren. Sidstnævnte fik dog ikke de nærmere detaljer om den faktiske anvendelse af ”armbåndsuret” at vide. Det fik hende dog bare til at blive ved med at spørge om, hvad den der ring egentligt blev brugt til og det gjorde det hele endnu mere akavet.

”Jeg endte med at side til hende, at hun ikke havde lyst til at vide det”, forklarede Amy-Jade.


Penisringe er ekstremt elastiske

Som du måske kan fornemme, er penisringe som disse ganske elastiske. Men udover silikone fås de dog også i forskellige former for metal, der er knapt så føjelige.

Penisringen giver dig en hårdere erektion, fordi den sænker blodomløbet i penis, så blodet bliver i svulmelegemerne. Samtidig kan penisringen også få dig til at holde længere. Så du behøver ikke have rejsningsproblemer for at få gavn af en penisring. Det er ellers en meget udbredt misforståelse.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere